عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پوتین پیشنهاد میانجی‎گری رژیم صهیونیستی را رد کرد

پوتین پیشنهاد میانجی‎گری رژیم صهیونیستی را رد کرد رئیس جمهور روسیه طی تماس با نفتالی بنت پیشنهاد اسرائیل برای میانجیگری میان روسیه و اوکراین را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسانه‌ای روسیه ساعتی پیش اعلام کردند «ولادیمیر پوتین» و «نفتالی بنت» تماسی تلفنی داشته و دو طرف در خصوص اوکراین گفتگو کردند.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، رسانه های عبری در این خصوص اعلام کردند که نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی به رئیس‌ جمهور روسیه پیشنهاد داده است تا «تل‌آویو» شهری باشد که مذاکرات میان روسیه و اوکراین برگزار شود و صهیونیست‌ها میانجی میان مسکو و کی‌یف باشند، اما پوتین در همان ابتدا این پیشنهاد را رد کرده است.

شایان ذکر است بعد از کش‌وقوس بسیار اوکراین و روسیه توافق کردند مذاکراتی که برای آتش‌بس قرار است برگزاری شود در منطقه مرزی اوکراین با بلاروس (گومل) برگزار شود. اوکراین در این خصوص اعلام کرد مذاکرات بدون پیش شرط آغاز خواهد شد و طرف روسی نیز اعلام کرد بدون هیچ سازشی با اوکراین مذاکره خواهد کرد.

پیش از این نیز یائیر لاپید، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرده و آن را نقض نظم بین‌المللی دانست و علی‌رغم جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها، مدعی شد که جنگ وسیله‌ای برای حل بحران نیست و می‌توان اختلافات را از طریق دیپلماسی حل کرد! در پی این اقدام رژیم صهیونیستی روسیه نیز اعلام کرد که حاکمیت صهیونیست‌ها بر بلندی‌های جولان اشغالی در سوریه را به رسمیت نمی‌شناسد.

بامداد روز پنجشنبه تنش‌ها بین اوکراین و روسیه شدت گرفت و پس از فعالیت‌های تحریک‌آمیز اوکراین و غربی‌ها، جنگنده‌های روسیه به مواضع نظامی اوکراین حمله کردند. روسیه تا امروز به نزدیکی کی‌یف، پایتخت اوکراین رسیده است. پوتین نیز در دیدار با تجار روسی اعلام کرد خطرات امنیتی که اوکراین در سایه ناتو برای روسیه داشت باعث شد تا راهی به جز راه نظامی برای مسکو باقی نماند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار