پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

نماینده روسیه از لیگ اروپا کنار گذاشته شد

اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) اعلام کرد تیم اسپارتاک مسکو را از حضور در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ اروپا محروم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۱۹

یوفا در واکنش به جنگ روسیه با اوکراین و جریمه تیم های روسی از میزبانی، این بار تصمیم گرفت اسپارتاک مسکو تنها تیم باقی مانده روسیه را از رقابت‌های اروپایی حذف کند.

این بدان معناست که لایپزیگ، تیمی که رئال سوسیداد را در مرحله پلی‌آف شکست داد، مستقیماً به مرحله یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد.

اخراج اسپارتاک ابتدا توسط روزنامه آلمانی بیلد اعلام شد تا یوفا اقدام دیگری برای محکومیت حمله روسیه به اوکراین انجام دهد.

روز گذشته سران تیم آلمانی لایپزیگ اذعان کردند که آنها در حال مذاکره شدید با یوفا در مورد نحوه ادامه بازی در مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا مقابل اسپارتاک مسکو هستند و در نهایت امروز این سازمان تصمیم خود را اعلام کرد.

فیفا نیز اقداماتی فعلا برای محکومیت این حمله نظامی صورت داده است. فیفا گفت که تیم اتحادیه فوتبال روسیه (لفظی که باید به جای تیم ملی روسیه مورد استفاده قرار گیرد) فقط می‌تواند در قلمروی بی‌طرف و بدون تماشاگر بازی کند.

هنوز مشخص نیست که آیا تصمیم برای استفاده از نام اختصاری اتحادیه فوتبال روسیه، لهستان را راضی می‌کند یا این کشور همچنان بر بازی نکردن برابر روس‌ها تاکید دارد.

فیفا همچنین استفاده از پرچم روسیه و سرود ملی روسیه را در هر مسابقه‌ای که تیم‌های روسی در آن بازی می‌کنند ممنوع کرد./ایسنا

کلمات کلیدی: لیگ اروپا
ارسال نظر