افزایش ممنوعیت تسلیحاتی علیه انصارالله یمن توسط شورای امنیت-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

افزایش ممنوعیت تسلیحاتی علیه انصارالله یمن توسط شورای امنیت

شورای امنیت قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی را که خواستار گسترش دادن ممنوعیت‌های تسلیحاتی اعمال‌شده علیه شماری از سران انصارالله به کل این گروه بود را به تصویب رساند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز دوشنبه (۲۸ فوریه/۹ اسفندماه) با گسترش ممنوعیت‌های تسلیحاتی علیه انصارالله یمن موافقت کرد.

طبق گزارش رویترز، شورای امنیت قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی را که خواستار گسترش دادن ممنوعیت‌های تسلیحاتی اعمال‌شده علیه شماری از سران انصارالله به کل این گروه بود را به تصویب رساند.

این قطعنامه با ۱۱ رأی مثبت و رأی ممتنع چهار کشور ایرلند، مکزیک، برزیل و نروژ به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید. نماینده امارات گفت که این قطعنامهُ توانمندی‌های نظامی حوثی‌ها (انصارالله) را مهار کرده و به سمت متوقف کردن «اقدامات تنش‌آمیز» آنها در منطقه حرکت خواهد کرد.

محمد علی الحوثی، رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تصویب این قطعنامه را محکوم کرد و از شورای امنیت به دلیل نادیده گرفتن جنایت‌های ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی انتقاد کرد. او گفت هر ممنوعیت تسلیحاتی که علیه ائتلاف سعودی اعمال نشود «فاقد ارزش است.»

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار