شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است گاز ۱۶ هزار اداره دولتی قطع شد حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود نامه کنسرسیوم سهامداران بخش خصوصی ایران خودرو به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا: پیش فروش سکه بدون استفاده از ذخایر استراتژیک بانک مرکزی انجام می‌شود اعلام عدد و رقم سبد معیشت در جلسه فردای شورای عالی کار جزئیات چهارمین مرحله اولویت‌بندی تخصیص محصولات ایران خودرو اعلام شد

افزایش ۹۵ درصدی قیمت برنج ثبت شد

به دنبال افزایش قیمت برنج در مدت اخیر آمار رسمی مرکز آمار ایران از گران شدن این کالا تا بیش از ۹۵ درصد حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، طی دو ماه گذشته افزایش قیمت برنج ایرانی در بازار شدت پیدا کرد و نرخ تا بیش از ۹۰ هزار تومانی برای هر کیلو نیز اعلام شد که در آمار‌های رسمی مرکز آمار نیز افزایش قیمت برنج از ابتدای سال جاری مشهود بود و در مقاطعی رکورد‌های تازه‌ای به ثبت شد.
برنج ایرانی ۹۵ درصد گران شد

تازه‌ترین گزارش مرکز آمار درباره متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در بهمن ماه نشان می‌دهد که برنج ایرانی نسبت به سال گذشته ۹۵.۳ درصد گران شده است؛ به طوری که قیمت هر کیلو در بهمن سال گذشته به طور متوسط ۳۴ هزار و ۴۰۰ تومان بوده که در دی ماه امسال به حدود ۵۷ هزار تومان رسیده و برای بهمن ماه متوسط قیمت ۶۷ هزار و ۳۰۰ و حداکثر ۷۶ هزار تومان گزارش شده است. قیمت برنج ایرانی در مقایسه با آذرماه نیز رشد ۱۸.۲ درصدی دارد.
برنج خارجی ۳۵ هزار تومان هم فروش رفت.

اما در رابطه با برنج خارجی نیز متوسط قیمت از بهمن سال گذشته با ۲۴ هزار به مرز ۳۰ هزار در دی ماه امسال رسیده و در بهمن ماه تا بیش از ۳۰ هزار تومان قیمت خورده است.

برنج خارجی ۳۵ هزار تومان هم در ماه گذشته فروش رفته است. بر این اساس این کالا نسبت به آذر ماه ۵.۸ و در مقایسه با دیماه ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان گران شده است.

بر اساس گزارش گمرک ایران در ۱۰ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۱۳۴ هزار تن به ارزش بالغ بر ۹۷۵ میلیون و ۷۳۸ هزار دلار از گمرک ترخیص و وارد ایران شده است، این واردات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد در وزن و ۲۷ درصد ارزش افزایش داشته است. در ۱۰ ماهه سال گذشته ۸۵۲.۵ میلیون تن به ارزش ۷۷۱.۱ میلیون دلار برنج وارد ایران شده بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار