پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

پیکر حجت‌الاسلام خرسند شنبه تشییع می‌شود

حزب مؤتلفه اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت شهادت حجّت‌الاسلام محمّد خرسند، عضو شورای مرکزی این حزب و امام‌جمعه کازرون، جزئیات مراسم تشییع پیکر وی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، حزب مؤتلفه اسلامی در بیانیه‌ای جزئیات مراسم تشییع پیکر حجت‌الاسلام خرسند امام جمعه شهید کازرون را اعلام کرد.

 

حزب مؤتلفه اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت شهادت حجّت‌الاسلام محمّد خرسند، عضو شورای مرکزی این حزب و امام‌جمعه کازرون، جزئیات مراسم تشییع پیکر وی را اعلام کرد.

 

متن این بیانیه به این شرح است:

 

بسم‌اللّه‌الرحمن‌الرحیم

 

« الَّذِینَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِندَ اللّهِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ (توبه/20)»

 

« کسانیکه ایمان آورده و هجرت کرده و در راه خدا با اموال و جانهایشان جهاد کرده اند نزد خداوند مقام والاتر دارند و آن گروه ایشان رستگاران‌اند.»

 

مجاهد نستوه و روحانی مبارز، حجت الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه محبوب کازرون و عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در سحرگاه بیست و سوم ماه مبارک رمضان پس از مراسم احیاء شب قدر، در اقتدا به مولایش امیرالمؤمنین (ع) با چهره ای خونین به لقاء الله پیوست. «انا لله و انا الیه راجعون»

 

انتساب به خانواده ای سرشناس، مبارز و انقلابی، فرمانده ای شجاع و جانباز دفاع مقدس، خطیبی توانا در عرصه ارشاد، طلبه ای ساده زیست و انقلابی با سابقه عضویت در حزب جمهوری اسلامی، دبیری حزب مؤتلفه اسلامی در کازرون و قم، ریاست ستاد اقامه نماز، امامت جمعه و ریاست حوزه علمیه کازرون پس از کسب فیض از محضر مراجع عظام حوزه علمیه قم برای نیل به اهداف والایش به کازرون هجرت کرد و در قامت امام جمعه ای مردمی و محبوب، در رسیدگی به مشکلات اهالی منطقه سر از پا نمی شناخت.

 

نقش کلیدی و مدیریت هوشمندانه وی با حضور در کنار مردم برای حفظ وحدت عمومی و مقابله با فتنه و حل غائله سال 97 کازرون در خاطر همگان ماندگار خواهد ماند.

 

منافقین کوردل، جنایت دیگری را رقم زدند و گرچه آن یاور همیشگی انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری را به آرزوی دیرینه اش یعنی شهادت رساندند، ولی بیانات روشنگرانه اش همواره جاودانه و چراغ راه حق جویان و همرزمانش خواهد بود.

 

فیض عظیم شهادت، انعامی است که از ۲۶ خرداد ۱۳۴۴ تاکنون نصیب یاران حزب موتلفه اسلامی گردیده و استمرار دارد.

 

حزب مؤتلفه اسلامی شهادت مظلومانه این مجاهد پاکباخته را به محضر حضرت ولی عصر ارواحنافداه، مقام معظم رهبری، جامعه روحانیت مبارز، مردم غیور و انقلابی کازرون، خصوصاً خانواده گرامی و اعضای حزب مؤتلفه اسلامی تبریک و فقدان این عالم با اخلاص را تسلیت می گوید و علو درجات آن فقید سعید را از خداوند متعال مسئلت دارد.

 

بدینوسیله اعلام می‌گردد؛ پیکر شهید حجت‌الاسلام خرسند روز شنبه ٩٨/٣/١١ ساعت١٧ از امامزاده سید محمد نوربخش به سمت گلزار شهداء کازرون تشییع و در آن محل دفن می‌شود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار