خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی

کمبود روغن خوراکی در راه است؟

کمبود روغن خوراکی در راه است؟ دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون روغن خوراکی مورد نیاز در بازار موجود است و نگرانی بابت کمبود این محصول وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 04
کد خبر: ۱۲۴۶۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، «قاسمعلی حسنی» در خصوص وضعیت بازار روغن خوراکی و ادعای برخی مبنی بر کاهش این محصول، افزود: روغن خوراکی با نرخ‌های آزاد در بازار به وفور موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

وی اظهار داشت: همچنین روغن با نرخ‌های مصوب نیز در بازار در حال عرضه است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

گرانفروشی در روغن‌های ۱۶ کیلویی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون در روغن‌های ۱۶ کیلوگرمی شاهد گرانفروشی هستیم به طوری که قیمت مصرف کننده ۲۵۸ هزار تومان قید شده است، اما اکنون با قیمت آزاد ۳۵۸ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه روغن ۱۶ کیلویی سرخ کردنی به مصارف صنعتی، کارخانجات و مراکز بزرگ دانشگاهی، نظامی و بیمارستانی می‌رسد، افزود: گرانفروشی ۱۰۰ هزار تومانی از درج قیمت محصول تا عرضه در بازار غیرمنصفانه است که انتظار می‌رود برای این موضوع تدبیری اندیشیده شود.

به‌تازگی برخی رسانه‌ها شایعاتی مبنی بر کاهش ذخایر روغن و کمبود روغن خوراکی و صنعتی در ماه‌های آتی منتشر کردند که در این زمینه، «امیرهوشنگ بیرشک» دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی کشور با تاکید بر اینکه تاکنون کمبودی در روغن خانوار نداشته ایم، اعلام کرد: مطابق آمار در ۱۰ ماهه امسال یک میلیون و ۸۵۰ هزارتن روغن خوراکی در کشور تولید شده که از این میزان روغن تولیدی، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن مربوط به مصارف خانوار و ۷۰۰ هزارتن مربوط به بخش صنف و صنعت می‌رسد.

به گفته وی، در ۶ ماهه نخست امسال بیشترین ارز برای واردات به بخش دولتی پرداخت شده است، همچنین ۸۵ درصد نیاز کشور به روغن از محل واردات تامین می‌شود، فقط در برخی روغن‌ها همچون پالم به دلیل تحریم‌ها علیه ایران و مشکلات ارزی و نقل و انتقال وجه دچار مشکلاتی در واردات هستیم که امیدواریم با تدبیر دولت سیزدهم هرچه سریعتر این مشکل برطرف شود.

وی اعلام‌کرد: تاکنون هیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن نباتی صادر نشده است و در صورت هرگونه گران‌فروشی با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌شود.

براساس دستورالعمل‌ها و مقررات کشور، فقط ۳۰ درصد روغن مصرفی کشور پالم است، در صورتی که امکان واردات ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تن روغن پالم به کشور وجود دارد.

همچنین ۲۵ کارخانه روغن‌کشی با ظرفیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تن و ۵۸ کارخانه تصفیه روغن با ظرفیت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید در سال در کشور فعالند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار