جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد

کمبود روغن خوراکی در راه است؟

کمبود روغن خوراکی در راه است؟ دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون روغن خوراکی مورد نیاز در بازار موجود است و نگرانی بابت کمبود این محصول وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 04
کد خبر: ۱۲۴۶۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، «قاسمعلی حسنی» در خصوص وضعیت بازار روغن خوراکی و ادعای برخی مبنی بر کاهش این محصول، افزود: روغن خوراکی با نرخ‌های آزاد در بازار به وفور موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

وی اظهار داشت: همچنین روغن با نرخ‌های مصوب نیز در بازار در حال عرضه است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

گرانفروشی در روغن‌های ۱۶ کیلویی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون در روغن‌های ۱۶ کیلوگرمی شاهد گرانفروشی هستیم به طوری که قیمت مصرف کننده ۲۵۸ هزار تومان قید شده است، اما اکنون با قیمت آزاد ۳۵۸ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه روغن ۱۶ کیلویی سرخ کردنی به مصارف صنعتی، کارخانجات و مراکز بزرگ دانشگاهی، نظامی و بیمارستانی می‌رسد، افزود: گرانفروشی ۱۰۰ هزار تومانی از درج قیمت محصول تا عرضه در بازار غیرمنصفانه است که انتظار می‌رود برای این موضوع تدبیری اندیشیده شود.

به‌تازگی برخی رسانه‌ها شایعاتی مبنی بر کاهش ذخایر روغن و کمبود روغن خوراکی و صنعتی در ماه‌های آتی منتشر کردند که در این زمینه، «امیرهوشنگ بیرشک» دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی کشور با تاکید بر اینکه تاکنون کمبودی در روغن خانوار نداشته ایم، اعلام کرد: مطابق آمار در ۱۰ ماهه امسال یک میلیون و ۸۵۰ هزارتن روغن خوراکی در کشور تولید شده که از این میزان روغن تولیدی، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن مربوط به مصارف خانوار و ۷۰۰ هزارتن مربوط به بخش صنف و صنعت می‌رسد.

به گفته وی، در ۶ ماهه نخست امسال بیشترین ارز برای واردات به بخش دولتی پرداخت شده است، همچنین ۸۵ درصد نیاز کشور به روغن از محل واردات تامین می‌شود، فقط در برخی روغن‌ها همچون پالم به دلیل تحریم‌ها علیه ایران و مشکلات ارزی و نقل و انتقال وجه دچار مشکلاتی در واردات هستیم که امیدواریم با تدبیر دولت سیزدهم هرچه سریعتر این مشکل برطرف شود.

وی اعلام‌کرد: تاکنون هیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن نباتی صادر نشده است و در صورت هرگونه گران‌فروشی با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌شود.

براساس دستورالعمل‌ها و مقررات کشور، فقط ۳۰ درصد روغن مصرفی کشور پالم است، در صورتی که امکان واردات ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تن روغن پالم به کشور وجود دارد.

همچنین ۲۵ کارخانه روغن‌کشی با ظرفیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تن و ۵۸ کارخانه تصفیه روغن با ظرفیت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید در سال در کشور فعالند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار