اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت لیر ترکیه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

در پی اوضاع بحرانی اقتصاد در ترکیه قیمت لیر ترکیه نیز با نوسانات زیادی همراه است در ادامه قیمت لیر ترکیه در امروز 15 اسفند ۱۴۰۰ را می‌آوریم.
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۴۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی گزارهاش بانک جهانی و روند کاهش اقتصاد ترکیه قیمت لیر نیز با نوسانات همراه می باشد در ادامه این خبر قیمت لیر ترکیه امروز یکشنبه15 اسفند ۱۴۰۰ را می آوریم. و قیمت ها نشان دهنده این است که قیمت لیر ترکیه نسبت به روز گذشته با افزایش همراه است. 

 

قیمت لیر ترکیه امروز یکشنبه 15 اسفند 1400

 قیمت لیر ترکیه صبح امروز ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ به قیمت هزار و ۷۹۰ تومان رسید. این ارز نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است.


لیر ترکیه در مقایسه با کاهش ارزش ۴۴ درصدی که در سال گذشته اتفاق افتاد، اخیرا عملکرد خوبی داشته و از ماه ژانویه این ارز تنها ۴ درصد از ارزش خود را از دست داده است.

نرخ تورم رسمی ماه ژانویه این کشور هم به رقم وحشتناک ۴۸.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رسید.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که نرخ تورم در بهار به اوج خود می‌رسد و در نهایت در پایان سال به ۳۰ درصد خواهد رسید.

هر چند هشدارهای زیادی نسبت به کنترل دستوری نرخ بهره در ترکیه داده شد اما اردوغان دستور کاهش نرخ بهره تا ۱۴ درصد را صادر کرد، مساله‌ای که بسیاری آن را قربانی کردن رشد اقتصادی خوانده‌اند.

 

 

 

ارسال نظر