پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد

نامه مجلس به ۲ وزیر درباره سامانه جامع مسکن

نماینده مردم جهرم در مجلس با اعلام اینکه تاکنون دو وزارتخانه پاسخی به این نامه‌ها نداده‌اند، اضافه کرد: باید با کمک وزارت اقتصاد و ارتباطات این سامانه را فعال‌تر کنیم تا در کنترل قیمت مسکن و اجاره بها تاثیر داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیسیون عمران مجلس از ارسال نامه به ۲ وزیر اقتصاد و ارتباطات درباره سامانه جامع مسکن خبر داد.

 

محمدرضا رضایی‌کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه سامانه جامع خریدو فروش مسکن در سال 87 مصوب و دولت وقت در سال 91 این سامانه را راه‌اندازی کرد، اظهار داشت: این سامانه تاکنون کارکرد چندانی نداشته که همین راستا در حال رایزنی با وزارت اقتصاد و ارتباطات هستیم تا این سامانه به صورت جدی فعالیت خود را آغاز کند.

 

وی ادامه داد: اخیراٌ بنده نامه‌ای به دو وزیر ارتباطات و اقتصاد ارسال کرده‌ام تا کمکی از سوی این وزارتخانه‌ها برای فعالیت جدی این سامانه انجام شود.

 

نماینده مردم جهرم در مجلس با اعلام اینکه تاکنون دو وزارتخانه پاسخی به این نامه‌ها نداده‌اند، اضافه کرد: باید با کمک وزارت اقتصاد و ارتباطات این سامانه را فعال‌تر کنیم تا در کنترل قیمت مسکن و اجاره بها تاثیر داشته باشد.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: پس از تعطیلات مجلس از مسئولان دو وزارتخانه ذکر شده دعوت خواهد شد تا با حضور در کمیسیون، توضیحاتی درباره اقدامات انجام داده برای فعال‌تر شدن این سامانه به اعضای کمیسیون ارائه کنند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار