تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی برای درگذشت حجت‌الاسلام نیری تأکید سران قوا بر بسیج ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم، اما شروع کننده جنگ نخواهیم بود نشست مشترک سران قوا برگزار شد توان دفاعی جزایر جنوب کشور ارزیابی شد رئیس دفتر رهبر انقلاب در قم: ایران نیاز به نیروی نیابتی ندارد؛ شان آن کشور‌ها هم اجل از این است که نیروی نیابتی باشند خطیب نماز جمعه تهران: نگاه دولت و مجلس معطوف به اصلاح ساختار بودجه باشد / مشکلات فراروی تولید باید مرتفع شود قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود

اخبار جدید ار شفافیت آرای نمایندگان

مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: دولت در حال پیگیری است تا شفافیت آرای نمایندگان تصویب شود اما متاسفانه عده‌ای هستند که با این موضوع هنوز مخالفت می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا یزدی مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ریاست جمهوری، صبح امروز پنجشنبه در همایش دیده بان شفافیت و عدالت، اظهار داشت: آنچه که امروز کشور گرفتار آن در مبارزه با مفاسد است وجود قوانین متعدد است و باید تنقیح قوانین در دستورکار نمایندگان مجلس قرار بگیرد باید منافذ فساد بسته شود.

 

وی افزود: رسالت مبارزه با فساد امر به معروف و نهی از منکر است و اگر به این جمله توجه می شد شاهد مفاسد در کشور نبودیم باید این اجازه به مردم داده شود که بتوانند مشکلات را به گوش مسئولین برسانند.

 

مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ریاست جمهوری، گفت: سوت زنی خوب است اما باید سازوکار آن مشخص شود زیرا بعد ها این موضوع به انحراف خواهد کشید یعنی با استفاده از این مورد افراد دست به حساب و کتاب های شخصی می زنند که باید جلوی این امر گرفته شود.

 

یزدی تصریح کرد: متاسفانه در کشور یک لیست سیاهی نداریم که مشخص شود چه افرادی با چه جرایمی چه کارهایی انجام شده است که به زودی این لیست تهیه می شود.

 

وی گفت: امروزه از کسانی که در همه حوزه ها سالم کار می کنند حمایت نمی شود که باید حمایت از این افراد در دستورکار قرار بگیرد.

 

یزدی افزود: برای چهار سال عمر دولت سیزدهم ۱۶ مورد اولویت بندی برای مبارزه با فساد دیده شده است که ۸ مورد آن برعهده دولت است و ۴ مورد در قوه قضاییه و ۴ مورد در قوه مقننه است که باید در آن ورود کرد تا ریشه فساد خشکانده شود مثلا بیش از نیمی از قاچاق از مبادی رسمی کشور وارد می شود که باید جلوی آن گرفته شود.

 

مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ریاست جمهوری، تصریح کرد: شفافیت در همه حوزه‌ها باعث می شود که فسادی رخ ندهد که نمونه آن شفافیت رای نمایندگان مجلس است زیرا اگر شفافیت در کشور باشد هیچ مسئولی دست از پا خطا نمی کند و دولت در حال پیگیری است تا شفافیت آرای نمایندگان تصویب شود اما متاسفانه عده‌ای هستند که با این موضوع هنوز مخالفت می کنند.

 

یزدی بیان داشت: برای زمین خواری هم سامانه ای تعبیه شده است که به طور آزمایشی در استان قزوین در حال انجام شدن است که به زودی این موضوع سراسری می شود تا تمام زمین های کشور تحت نظر این سامانه قرار بگیرد./فارس

ارسال نظر