اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه

خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شد

خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شد عضو هیات رییسه مجلس با بیان اینکه خطوط قرمز نظام در مذاکرات رعایت شد، گفت: برجام روحانی شرایط مذاکرات رفع تحریم‌ها را سخت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی با اشاره به عملکرد تیم مذاکره‌کننده کشورمان گفت: طبق گزارش‌های ارائه‌شده توسط آیت الله رئیسی و وزیر امور خارجه خطوط قرمز نظام در مذاکرات رعایت می‌شود.

 

عضو هیات رییس مجلس افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید داشته‌اند، برداشته شدن تحریم‌ها، گرفتن تضمین برای انجام تعهدات و راستی‌آزمایی اجرای تعهدات خط قرمز جمهوری اسلامی است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: واقعیت این است که مشکلات معیشتی امروز نه به خاطر عمل کرده تیم مذاکره‌کنند فعلی بلکه نتیجه عملکرد دولت قبل در مذاکرات برجامی است.

 

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت روحانی اقتصادی کشور را به مذاکرات گره زده بود، اظهار داشت: این نوع نگاه به راحل مشکلات کشور شرایطی را برای اقتصاد و معیشت مردم رقم زد که امروز امور معیشتی مردم در آتش این اقدامات می‌سوزد.


عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: شرایط تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم با دولت قبل به هیچ وجه قابل مقایسه نیست، دولت قبل در حالی پای میز مذاکره نشست که هیچ امتیازی به طرف مقابل داده نشده بود و می توانست هر گونه توافقی با هر شرایطی به امضا برساند چه توافق بد و چه توافق خوب .

 

سلیمی تصریح کرد: اما امروز تیم مذاکره کننده در شرایطی سخت قرار دارد چرا که تیم مذاکره کننده دولت روحانی امتیازاتی را به اروپا و آمریکا داده و تعهداتی را پذیرفته اما نتوانسته حقوق ایران را در مذاکرات احیا کند.

 

وی در پایان گفت تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم در حالی پای میز مذاکره نشسته که ایران به تعهداتش را در بر جام عمل کرده و در شرایط سخت کنونی به دنبال احقاق حق خود در این توافق است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار