سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شد

عضو هیات رییسه مجلس با بیان اینکه خطوط قرمز نظام در مذاکرات رعایت شد، گفت: برجام روحانی شرایط مذاکرات رفع تحریم‌ها را سخت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی با اشاره به عملکرد تیم مذاکره‌کننده کشورمان گفت: طبق گزارش‌های ارائه‌شده توسط آیت الله رئیسی و وزیر امور خارجه خطوط قرمز نظام در مذاکرات رعایت می‌شود.

 

عضو هیات رییس مجلس افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید داشته‌اند، برداشته شدن تحریم‌ها، گرفتن تضمین برای انجام تعهدات و راستی‌آزمایی اجرای تعهدات خط قرمز جمهوری اسلامی است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: واقعیت این است که مشکلات معیشتی امروز نه به خاطر عمل کرده تیم مذاکره‌کنند فعلی بلکه نتیجه عملکرد دولت قبل در مذاکرات برجامی است.

 

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت روحانی اقتصادی کشور را به مذاکرات گره زده بود، اظهار داشت: این نوع نگاه به راحل مشکلات کشور شرایطی را برای اقتصاد و معیشت مردم رقم زد که امروز امور معیشتی مردم در آتش این اقدامات می‌سوزد.


عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: شرایط تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم با دولت قبل به هیچ وجه قابل مقایسه نیست، دولت قبل در حالی پای میز مذاکره نشست که هیچ امتیازی به طرف مقابل داده نشده بود و می توانست هر گونه توافقی با هر شرایطی به امضا برساند چه توافق بد و چه توافق خوب .

 

سلیمی تصریح کرد: اما امروز تیم مذاکره کننده در شرایطی سخت قرار دارد چرا که تیم مذاکره کننده دولت روحانی امتیازاتی را به اروپا و آمریکا داده و تعهداتی را پذیرفته اما نتوانسته حقوق ایران را در مذاکرات احیا کند.

 

وی در پایان گفت تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم در حالی پای میز مذاکره نشسته که ایران به تعهداتش را در بر جام عمل کرده و در شرایط سخت کنونی به دنبال احقاق حق خود در این توافق است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار