توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

آمار کرونا در ایران امروز ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

۶۴۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته در کشور شناسایی شدند و مجموع واکسن‌های تزریق شده از ۱۴۴ میلیون دُز فراتر رفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ از دیروز تا امروز (پنجشنبه، ۱۹ اسفند)، بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۸۳۲ نفر از آن‌ها بستری شده اند.

 

به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۵۹۱ نفر رسید. در شبانه روز گذشته ۱۳۹ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند؛ بر این اساس مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۵۷۲ نفر رسید.

 

طبق آمار تا کنون ۶ میلیون ۷۶۱ هزار و ۸۹۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. ۳ هزار و ۱۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

۴۸ میلیون و ۳۶ هزار و ۱۳ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

 

تا کنون ۶۳ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۷۷۰ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۹۳۱ نفر دُز دوم و ۲۴ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۲۹۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۴ میلیون و ۷۹ هزار و ۹۹۴ دُز رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۲۸۸ هزار و ۷۱۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

ارسال نظر