دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

داعش سرکرده جدید خود را معرفی کرد

گروه تروریستی داعش شامگاه امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، ضمن تأیید مرگ سرکرده پیشین خود، سرکرده جدید را نیز معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، گروه تروریستی داعش شامگاه امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، هلاکت سرکرده پیشن خود «ابو ابراهیم القرشی» را تأیید کرد.

 

شبکه خبری المیادین ضمن نقل این بیانیه گزارش داد که این گروه تروریستی «ابو الحسن الهاشمی القرشی» را به عنوان سرکرده جدید خود معرفی کرده است.

 

داعش با انتشار یک فایل صوتی که توسط ابو عمر المهاجر سخنگوی این گروه منتشر شد، ضمن اذعان به وضعیت نابسامان این گروه در کشورهای مختلف، به حمله عناصر این گروه به زندان «غویران» در استان الحسکه در شمال شرق سوریه اشاره کرد و مدعی شد که فرار این عناصر، یک «حماسه» بوده است.

 

در این حمله ساختگی که با حمایت مستقیم نظامیان تروریست آمریکایی صورت گرفت، شماری از سرکرده‌های ارشد داعش توسط آمریکاییها از زندان فراری داده شدند. منابع رسانه‌ای گفتند که در جریان حمایت آمریکا، دستکم 750 عنصر برجسته داعش فراری داده شدند (جزئیات بیشتر).

 

در همین ارتباط، منابع عراقی چهاردهم بهمن ماه گذشته خبر دادند که سازمان اطلاعات این کشور در عملیات ترور القرشی مشارکت داشته است.

 

این در حالی است که پیش از این «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود که نظامیان این کشور سرکرده جدید داعش را در سوریه از پای درآورده‌اند./فارس

 

ارسال نظر