گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

داعش سرکرده جدید خود را معرفی کرد

گروه تروریستی داعش شامگاه امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، ضمن تأیید مرگ سرکرده پیشین خود، سرکرده جدید را نیز معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، گروه تروریستی داعش شامگاه امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، هلاکت سرکرده پیشن خود «ابو ابراهیم القرشی» را تأیید کرد.

 

شبکه خبری المیادین ضمن نقل این بیانیه گزارش داد که این گروه تروریستی «ابو الحسن الهاشمی القرشی» را به عنوان سرکرده جدید خود معرفی کرده است.

 

داعش با انتشار یک فایل صوتی که توسط ابو عمر المهاجر سخنگوی این گروه منتشر شد، ضمن اذعان به وضعیت نابسامان این گروه در کشورهای مختلف، به حمله عناصر این گروه به زندان «غویران» در استان الحسکه در شمال شرق سوریه اشاره کرد و مدعی شد که فرار این عناصر، یک «حماسه» بوده است.

 

در این حمله ساختگی که با حمایت مستقیم نظامیان تروریست آمریکایی صورت گرفت، شماری از سرکرده‌های ارشد داعش توسط آمریکاییها از زندان فراری داده شدند. منابع رسانه‌ای گفتند که در جریان حمایت آمریکا، دستکم 750 عنصر برجسته داعش فراری داده شدند (جزئیات بیشتر).

 

در همین ارتباط، منابع عراقی چهاردهم بهمن ماه گذشته خبر دادند که سازمان اطلاعات این کشور در عملیات ترور القرشی مشارکت داشته است.

 

این در حالی است که پیش از این «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود که نظامیان این کشور سرکرده جدید داعش را در سوریه از پای درآورده‌اند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار