اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

طرح لغو تغییر ساعت احتمالا با مخالفت شورای نگهبان مواجه می‌شود

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: من با طرح لغو تغییر ساعت رسمی کشور موافقم اما ممکن است این طرح به دلیل داشتن بار مالی مورد ایراد شورای نگهبان قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: من با طرح لغو تغییر رسمی کشور موافقم اما این طرح به دلیل هزینه‌هایی که ایجاد می‌کند ممکن است طبق اصل ۷۵ قانون اساسی به دلیل داشتن بار مالی مورد ایراد شورای نگهبان قرار گیرد.

وی افزود: اگرچه تغییر ساعت رسمی کشور صرفه‌جویی‌هایی را در مصرف انرژی دارد اما هزینه‌های اجتماعی آن بسیار بالاست.

عضو هیأت رئیسه اظهار داشت: از جمله هزینه‌های اجتماعی این طرح آن است که افراد در قرارهای روزانه و برنامه‌های کاری‌شان دچار مشکل می‌شوند و از این حیث هزینه‌های اجتماعی زیادی با تغییر رسمی کشور به جامعه تحمیل می‌شود.

حاجی دلیگانی با بیان اینکه طرح لغو تغییر ساعت رسمی کشور به عنوان دومین دستور در دستورکار جلسه علنی یکشنبه هفته آینده مجلس قرار دارد، خاطرنشان کرد: این طرح اگر هم مورد ایراد شورای نگهبان قرار نگیرد، حداقل از دو ماه بعد لازم‌الاجرا خواهد بود.

وی افزود: در ابتدای سال ۱۴۰۱ ساعت رسمی کشور ثابت نخواهد ماند اما اگر این طرح مورد ایراد شورای نگهبان قرار نگیرد و برای اجرا ابلاغ و در روزنامه رسمی کشور چاپ شود ۱۵ روز بعد از چاپ در روزنامه رسمی کشور لازم‌الاجراست که حداقل زمانی که برای اجرای این قانون می‌توان در نظر گرفت دو ماه آینده است که در این صورت ساعت رسمی کشور باید به حالت عادی بازگردانده شود./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار