ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به کجا رسید؟

به گفته رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور با توجه به مصوبه افزایش دستمزد شورای عالی کار، خواهان تعیین میزان افزایش حقوق سال ۱۴۰۱ کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی قبل پایان سال جاری هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور گفت: با توجه به مصوبه افزایش دستمزد شورای عالی کار، خواهان تعیین میزان افزایش حقوق سال ۱۴۰۱ کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی قبل پایان سال جاری هستیم.

 علی‌اصغر بیات درباره افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: در این خصوص نامه‌ای به موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نوشته‌ایم و در آن خواسته‌ایم که با توجه به تعیین حقوق کارگران از سوی شورای عالی کار، نسبت‌به تعیین تکلیف حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هفته جاری اقدام شود.

وی با اشاره به متن نامه افزود: با توجه به اعلام نتیجه مذاکرات فشرده اعضای شورای عالی کار درخصوص افزایش سالیانه حداقل دستمزد کارگران و تعیین سایر سطوح مزدی سال آینده و نظر به اهمیت موضوع، تعیین مقادیر افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی قبل از پایان سال جاری که حسب روال مرسوم و مؤکد هر ساله و منبعث از مصوبات شورای عالی کار پیروی می‌کند، مشخص شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی تصریح کرد: در این نامه از مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درخواست شده که با توجه به پیگیری‌های گسترده مستمری‌بگیران و بازنشستگان سراسر کشور درخصوص تسریع در تعیین تکلیف میزان افزایش حقوق سال ۱۴۰۱، دستور فرمائید به فوریت زمینه برگزاری جلسه‌ای با حضور جنابعالی، بنده و سایر اعضای کانون به ویژه هیئت مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سراسر کشور تشکیل شود.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران در روزهای قبل گفته است: درحال‌حاضر نرخ سبد معیشت به حدود ۹ میلیون تومان برای سال ۱۴۰۰ رسیده است؛ البته نرخ غیررسمی آن در حدود ۱۲ میلیون تومان است اما کف ۹ میلیون تومان باید مبنای پرداخت مستمری و حقوق به بازنشستگان باشد. در این زمینه منتظر عدد نهایی تعیین دستمزد در شورای عالی کار می‌مانیم؛ اما همسان‌سازی و افزایش مستمری سالیانه باید به گونه‌ای برهم قرار گیرد که این حداقل ۹ میلیون تومانی را پوشش دهد. بودجه داخلی سازمان تأمین اجتماعی برای سال ۱۴۰۱، ۴۵۰ تا ۴۷۰ هزار میلیارد تومان است. با توجه به اینکه حدود یک چهارم آن در کسری قرار می‌گیرد، دولت مکلف است از محل بدهی خود عمده آن را جبران کند./ایمنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر