ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

وندی شرمن:کنسولگری ما در اربیل هدف حمله نبود

وندی شرمن:کنسولگری ما در اربیل هدف حمله نبود معاون وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی در گفتگو با فاکس نیوز اظهار داشت: این واقعا یک حمله نگران کننده بود. ما معتقدیم کنسولگری آمریکا هدف این حمله نبود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا در واکنش به حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق اظهار داشت: معتقدیم کنسولگری ما هدف این حمله نبود.

معاون وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی در گفتگو با فاکس نیوز اظهار داشت: این واقعا یک حمله نگران کننده بود. ما معتقدیم کنسولگری آمریکا هدف این حمله نبود.

شرمن اضافه کرد: خوشحال هستیم که به هیچ یک از تاسیسات ما آسیبی نرسیده است و هیچ آمریکایی ها مجروح نشده و زنده هستند.

معاون آنتونی بلینکن ادعا کرد: این یک حمله به حاکمیت عراق بود و برای ما بسیار نگران کننده است.

پیش از این، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا در واکنش به حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق اظهار داشت: ما هنوز در حال جمع آوری اطلاعات در مورد هدف دقیق این حمله هستیم.

مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه سی بی اس نیوز آمریکا افزود: ما ایران را برای این حمله محکوم می کنیم. ما هنوز در حال جمع آوری اطلاعات در مورد هدف دقیق این حمله هستیم.

سالیوان اظهار داشت: در حال حاضر می دانیم که هیچ یک از تاسیسات آمریکا مورد اصابت قرار نگرفته و به هیچ فرد آمریکایی آسیبی نرسیده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در عین حال گفت: اما آمریکا صریح اعلام کرده است که هر اقدام لازم برای دفاع از مردم و منافع آمریکا و متحدان خود انجام خواهد داد.

رسانه های آمریکایی شنبه شب به وقت محلی به محض انجام این حمله به نقل از وزارت امور خارجه آمریکا گزارش دادند: هیچ خسارت یا تلفاتی در هیچ یک از تاسیسات دولتی ایالات متحده آمریکا بوجود نیامده است . این حادثه توسط دولت عراق و دولت اقلیم کردستان در حال بررسی است و شما را برای اظهار نظر به آنها ارجاع می‌دهیم. ما این حمله ظالمانه و نمایش خشونت را محکوم می‌کنیم.

رسانه‌های عراقی بامداد یکشنبه گزارش دادند که پایگاه نظامی آمریکا و دو پایگاه سازمان اطلاعات و عملیات ویژه (موساد) رژیم صهیونیستی در اربیل عراق هدف راکت و موشک قرار گرفته‌ اند.

به دنبال این عملیات موشکی و راکتی گسترده، آژیر خطر کنسولگری آمریکا در اربیل کردستان عراق به صدا درآمد و تمامی پایگاه‌های نظامیان آمریکا در عراق به حالت آماده باش کامل درآمدند.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی پاسخ نگذاردن جنایت ها و شرارت های این رژیم منحوس شب گذشته "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها" مورد هدف موشک های قدرتمند و نقطه زن "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" قرار گرفت.

این بیانیه می افزاید: بار دیگر به رژیم جنایتکار صهیونیستی هشدار می‌دهیم تکرار هر گونه شرارت با پاسخ‌های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه می شود.

در این بیانیه آمده است: به ملت عظیم‌الشأن ایران نیز اطمینان می‌دهیم امنیت و آرامش میهن اسلامی، خط قرمز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده و به احدی اجازه تهدید و تعرض به آن را نخواهند داد.

به گزارش ایرنا، برخی از منابع غیر رسمی امروز اعلام کرده‌اند که در این حمله موشکی برخی از ماموران جاسوس رژیم صهیونیستی کشته یا زخمی شده‌اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار