پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بنت: بایدن به هر قیمتی دنبال توافق با ایران است

بنت: بایدن به هر قیمتی دنبال توافق با ایران است نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر با هدف فضاسازی علیه ایران، درباره توافق با تهران به آمریکا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 20
کد خبر: ۱۲۶۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که از زمان روی کارآمدن از هیچ تلاشی برای فضاسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران و جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است، در تازه‌ترین لفاظی خود، دولت بایدن راه متهم کرد که به هر قیمتی به دنبال توافق با ایران است.

 

 بنت در آغاز جلسه هفتگی کابینه به تندی از توافق با ایران انتقاد کرد و با «تروریست» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: «متأسفانه به هرقیمتی برای امضای توافق هسته‌ای با ایران عزم و اراده وجود دارد از جمله اینکه بگوییم بزرگترین سازمان تروریستی جهان یک سازمان تروریستی نیست. این هزینه بسیار گرانی است».


نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات علیه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران گفت حتی اگر ایالات متحده، سپاه پاسداران را از فهرست سازمان‌های تروریستی حذف کند، رژیم صهیونیستی با آن همچون یک سازمان تروریستی رفتار می‌کند و به اقدام علیه آن همچون یک سازمان تروریستی ادامه می‌دهد.

 

در جریان روز‌های اخیر که برخی گمانه‌زنی از احتمال توافق میان ایران و طرف‌های مذاکره‌کننده در وین حکایت دارد، صهیونیست‌ها به شدت به دست و پا افتاده‌اند تا از هر فرصتی برای مانع تراشی در مسیر مذاکرات بهره بگیرند و اخیراً برخی گزارش‌های رسانه‌ای درباره تصمیم آمریکا برای حذف سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی را برجسته کرده و به دنبال آن هستند جامعه بین‌الملل را علیه ایران تحریک کنند.

 

بنت در جلسه کابینه گفت: «مثل همیشه، چیزی که سرنوشت ما را تعیین می‌کند، اقدامات و نه حرف‌هایمان است».

 

وی سپس بدون ارائه هرگونه سند و مدرک گفت: در سال‌های گذشته، سپاه پاسداران موشک‌هایی را به سمت کشور‌های صلح‌طلب شلیک کرده است. این فقط مشکل اسرائیل نیست. کشور‌های دیگر، همپیمانان ایالات متحده در منطقه هر روز و ساعت با این سازمان تروریستی مواجه هستند»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار