ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

بنا: به عملکرد نادو شک دارم

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: در ۳ سال گذشته ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران همکاری مناسبی با ما نداشته و من به عملکرد درست این ستاد شک دارم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر محمد بنا گفت: یکی از اهداف مهم مسئولان ورزش در سراسر دنیا، سلامت ورزشکاران از نظر دوپینگ است و بدین جهت سخت گیری‌ها، جرایم و محرومیت‌هایی را نیز در نظر گرفته‌اند. کشتی کشورمان نیز پیش از این در این زمینه متحمل هزینه‌های زیادی شده که اگر موضوع به درستی مدیریت می‌شد، شاهد این اتفاقات نبودیم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه رویکرد فدراسیون کشتی برای مبارزه با این معضل جدی ورزش، بسیار مناسب و قوی است اما برای رسیدن به مقصود نیازمند همکاری سایر نهادها از جمله فدراسیون پزشکی ورزشی و ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) هستیم.

بنا افزود: در حالی که برنامه‌ریزی ما و فدراسیون کشتی برای انجام این مهم دقیق و حساب شده است اما در عرصه اجرا، نادو به عنوان نهاد ذی‌ربط همکاری لازم را با ما نداشته و تاخیر در اعلام نتایج یا انجام ناقص آزمایشات ما را دچار مشکلات و دغدغه های فراوانی کرده است.

بنا اظهار داشت: به عنوان مثال در مسابقات قهرمانی آسیا در دوره قبل در اواخر سال 98 به دلیل دیر اعلام شدن نتایج آزمایشات به عمل آمده، مجبور شدیم کشتی‌گیر خود را بالاجبار در حین مسابقات بازنده کنیم، در صورتی که اگر نتایج آزمایشات زودتر اعلام می‌شد می‌توانستیم فرد دیگری را جایگزین ایشان و به این مسابقات اعزام کنیم.

وی ادامه داد: در حالی که فدراسیون تمام اطلاعات (شماره تلفن، نشانی محل تمرین و منزل) کشتی‌گیران مدنظر ستاد جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) را در اختیار ستاد ملی مبارزه با دوپینگ قرار داده بود، اما با کمال تعجب متوجه شدیم که اطلاعات کشتی‌گیران به دست وادا نرسیده و برای محمدرضا گرایی کشتی‌گیر طلایی المپیک یک جلسه غیبت از حضور در آزمایشات دوپینگ درنظر گرفته شده که این موضوع بسیار برای کشتی‌گیر مدال آوری همچون گرایی که با تحمل رنج و زحمت فراوان به این جایگاه رسیده و کشتی کشور گران تمام خواهد شد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: با توجه به اتفاقات ناخوشایندی که قبل از این افتاده بود از مسولان وادا خواستیم که ماموران مبارزه با دوپینگ آن‌ها در جام تختی اهواز به عنوان مرحله اصلی انتخابی تیم ملی برای حضور در رقابت قهرمانی آسیا حضور یابند و از نفرات اول و دوم و برخی از نفرات سوم با نظر کادر فنی تست بگیرند اما عدم هماهنگی آنها با کادر فنی منجر به انجام تست از نفرات اول شد که نتایج آن آزمایش ها را هم در اختیار ما قرار ندادند و علیرغم آگاهی ما از سلامت کشتی گیران خود، اما با در نظر گرفتن هر اتفاق پیش‌بینی نشده‌ای باید راهی مغولستان شویم.

بنا خاطرنشان کرد: با توجه به کم کاری‌هایی که صورت گرفته به عملکرد ستاد ملی مبارزه با دوپینگ شک دارم و اگر وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون پزشکی ورزشی نهادی را برای مبارزه با دوپینگ مدیریت می‌کنند باید پیگیری خروجی آن هم باشند و اگر کار به همین صورت پیش برود آینده خوبی را برای سلامت ورزشکاران کشور متصور نیستم و از این رو از وزارت ورزش می‌خواهم هرچه زودتر تکلیف را روشن کند، چراکه ما هم به تبع فدراسیون دیگر با این ستاد همکاری نخواهیم داشت./فارس

کلمات کلیدی: محمد بنا کشتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر