اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

نمی‌توان اختیار نمایندگان را به کمیسیون‌های مجلس تفویض کرد

نماینده مردم قم در مجلس گفت: اگر صرفا به پیشنهاد کمیسیون‌ها درباره طرح‌ها و لوایح توجه شود، اختیار نمایندگان محدود می‌شود، از سوی دیگر نمایندگی قابل تفویض نیست و ما نمی توانیم حق خود را به اعضای کمیسیونی تفویض کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 15 فروردین) در مخالفت با طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس مطرح شده است، اظهار داشت: اختیار قانونگذاری از شئون و حقوق نمایندگان است، اما در طرح مذکور رسالت و مسئولیت نمایندگی محدود می شود.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر اعضای کمیسیون ها مورد فشار دستگاه ها و لابی ها از بیرون قرار می گیرند و براساس توصیه ها و فشارها تصمیم گیری می کنند. از این رو سایر نمایندگان باید بتوانند از منافع آن صیانت کنند.

 

نماینده قم در مجلس تصریح کرد: اگر صرفا به پیشنهاد کمیسیون ها توجه شود، اختیار نمایندگان محدود می شود، از سوی دیگر نمایندگی قابل تفویض نیست و ما نمی توانیم حق خود را به اعضای کمیسیونی تفویض کنیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه نسبت به شیوه فعلی قانونگذاری نیز نقد دارد، بیان کرد: اگر لایحه بودجه ای که دولت آورده بود را همانطور برای اجرا به دولت می دادیم، بهتر بود تا اینکه با اتفاقات اخیر 2 ماه از وقت مجلس هدر رفت. اصل اینکه روش فعلی نقصی دارد، پذیرفته است، اما پیشنهاد کمیسیون آیین نامه داخلی نه تنها مشکلی را حل نمی کند، بلکه باعث سلب اختیار نمایندگان می شود. بهتر بود برای اصلاح قانونگذاری فراخوانی داده می شد تا کارشناسان خارج از مجلس نیز اظهارنظر کنند.

 

نماینده مردم قم در مجلس یازدهم تاکید کرد: نباید از چاله به چاه بیفتیم، با تصویب طرح اصلاح موادی از آیین نامه داخلی مشکلات ما افزایش می یابد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار