سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

واکنش قالیباف به حادثه مشهد

واکنش قالیباف به حادثه مشهد رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مسئولان باید اتفاق حرم رضوی را به‌جد پیگیری و آن را ریشه‌یابی کنند، گفت: پیگیری جدی آغاز شده است و امیدوارم که با جدیت بیشتری پیش رود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه 17 فروردین‌ماه) قوه مقننه در نطق پیش از دستور با اشاره به حمله اخیر به 3 طلبه در حرم حضرت امام علی‌بن موسی الرضا(ع)، گفت: جنایت رخ‌داده را در حرم مطهر رضوی محکوم می‌کنم. این حادثه ناگوار و درگذشت طلبه فعال در مناطق محروم مشهد را به مردم خراسان و خانواده محترم حجت الاسلام و المسلمین اصلانی تسلیت عرض می‌کنم.

 

وی برای دو طلبه دیگر مجروح‌شده در حرم رضوی آرزوی سلامتی کرد و گفت: مسئولان باید چنین اتفاقاتی را به‌جد پیگیری و آن را ریشه‌یابی کنند. پیگیری جدی آغاز شده است و امیدوارم که با جدیت بیشتری پیش رود.

 

رئیس مجلس افزود: همچنین باید نکته‌ای را به ملت عزیز و شریف ایران بگویم؛ همه ما باید هوشیار باشیم تا دشمنان و فرصت‌طلبان نتوانند از این قبیل جنایات در جهت بر هم زدن دوستی و برادری میان ملت‌ها سوءاستفاده کنند.

 

قالیباف اظهار داشت: باید هوشیار باشیم و بدانیم که بسیاری از برادران افغان ما در راه دفاع از همین کشور در هشت سال دفاع مقدس در میدان‌های جنگ حضور یافتند، جنگیدند، به شهادت رسیدند و مجروح شدند و همه اینها را بدون هیچ مابه‌‌ازایی انجام دادند؛ برادران افغان همچنین در بسیاری از موضوعات دیگر از جمله جبهه مقاومت حضور داشتند و سینه سپر کردند.

 

رئیس مجلس در پایان تصریح کرد: ملت ما هوشیار بوده است و هوشیارتر نیز خواهد ماند تا این کارهای شیطنت‌آمیز هرگز اثری در وحدت و یکپارچگی امت اسلامی نداشته باشد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار