عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

روحانی به تاجیکستان سفر می‌کند

رئیس جمهور ایران به منظور شرکت در کنفرانس «تعامل و اعتماد سازی در آسیا» 14 ماه ژوئن سال جاری به «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران به دعوت همتای تاجیکی خود در تاریخ 14 ژوئن سال جاری به منظور شرکت در کنفرانس تعامل و اعتماد سازی در آسیا به «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان سفر می‌کند.

 

بنابر گزارش مرکز مطبوعاتی وزارت امور خارجه تاجیکستان، حضور رئیس جمهور ایران در این کنفرانس در جریان سفر رسمی «سراج الدین مهرالدین» وزیر امور خارجه این کشور به تهران و ملاقات وی با مقامات عالی جمهوری اسلامی تایید شده است.

 

در جریان سفر مهرالدین به تهران و ملاقات با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران یادداشت تفاهمی میان دولت های دو کشور در مورد اصول و چارچوب روابط دوجانبه در حوزه امنیت به امضا رسید.

 

طبق این یادداشت تفاهم طرفین به انجام همکاری های پرثمر در زمینه امنیت و مبارزه با جرایم سازمان یافته، مبارزه با تروریسم و تامین مالی آن، جلوگیری از قاچاق اسلحه و مواد منفجره، مبارزه با مهاجرت غیر قانونی، قاچاق انسان، پیشگیری و کنترل جرایم با استفاده از فناوری های اطلاعاتی، جلوگیری از پولشویی، تامین مالی تروریسم و افراط‌گرایی و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر، متعهد شدند.

 

کارشناسان سفر آتی روحانی به تاجیکستان، بعد از سردی روابط میان دو کشور در چند سال اخیر، را به عنوان آغاز مرحله جدید و بهبود روابط میان تهران و دوشنبه عنوان کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر