درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

روحانی به تاجیکستان سفر می‌کند

رئیس جمهور ایران به منظور شرکت در کنفرانس «تعامل و اعتماد سازی در آسیا» 14 ماه ژوئن سال جاری به «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران به دعوت همتای تاجیکی خود در تاریخ 14 ژوئن سال جاری به منظور شرکت در کنفرانس تعامل و اعتماد سازی در آسیا به «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان سفر می‌کند.

 

بنابر گزارش مرکز مطبوعاتی وزارت امور خارجه تاجیکستان، حضور رئیس جمهور ایران در این کنفرانس در جریان سفر رسمی «سراج الدین مهرالدین» وزیر امور خارجه این کشور به تهران و ملاقات وی با مقامات عالی جمهوری اسلامی تایید شده است.

 

در جریان سفر مهرالدین به تهران و ملاقات با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران یادداشت تفاهمی میان دولت های دو کشور در مورد اصول و چارچوب روابط دوجانبه در حوزه امنیت به امضا رسید.

 

طبق این یادداشت تفاهم طرفین به انجام همکاری های پرثمر در زمینه امنیت و مبارزه با جرایم سازمان یافته، مبارزه با تروریسم و تامین مالی آن، جلوگیری از قاچاق اسلحه و مواد منفجره، مبارزه با مهاجرت غیر قانونی، قاچاق انسان، پیشگیری و کنترل جرایم با استفاده از فناوری های اطلاعاتی، جلوگیری از پولشویی، تامین مالی تروریسم و افراط‌گرایی و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر، متعهد شدند.

 

کارشناسان سفر آتی روحانی به تاجیکستان، بعد از سردی روابط میان دو کشور در چند سال اخیر، را به عنوان آغاز مرحله جدید و بهبود روابط میان تهران و دوشنبه عنوان کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر