علی اف: ارمنستان پنج شرط جمهوری آذربایجان را پذیرفته است-راهبرد معاصر
ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود

علی اف: ارمنستان پنج شرط جمهوری آذربایجان را پذیرفته است

رئیس جمهور آذربایجان در جریان گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور روسیه ادعا کرد: ارمنستان پنج اصل پیشنهادی جمهوری آذربایجان برای برقراری روابط بین دولتی را پذیرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان روز گذشته در جریان گفتگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه ادعا کرد: ارمنستان پنج اصل پیشنهادی جمهوری آذربایجان برای برقراری روابط بین دولتی را پذیرفته است.

در این گفتگو، طرفین در مورد عادی‌سازی روابط ارمنستان و جمهوری آذربایجان در دوران پساجنگ و نشست ۶ آوریل در بروکسل تبادل‌نظر کردند.

پنج شرط جمهوری آذربایجان به ارمنستان برای عادی‌سازی روابط از این قرار است:

۱. به رسمیت شناختن متقابل حاکمیت، تمامیت ارضی، غیر قابل نقض بودن مرز‌های بین‌المللی و استقلال سیاسی دولت‌ها.

۲. تأیید متقابل اینکه کشور‌ها هیچ ادعای ارضی علیه یکدیگر ندارند و تعهد قانونی دارند که در آینده چنین ادعایی نداشته باشند.

۳. خودداری از تهدید امنیت، تهدید استقلال سیاسی و تمامیت ارضی دو کشور و استفاده از زور و سایر اقدامات ناسازگار با اهداف منشور سازمان ملل.

۴. تعیین مرز‌ها و برقراری روابط دیپلماتیک.

۵. گشایش خطوط حمل‌ونقل و ارتباطی، ایجاد سایر شبکه‌های ارتباطی مرتبط و همکاری در زمینه‌های مورد نیاز.

پیش از این، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرده بود که هیچ مورد غیرقابل قبولی در پیشنهادات جمهوری آذربایجان وجود ندارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار