فرانسه خواستار مذاکرات جدید با ایران جهت گسترش مفاد برجام شد-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

فرانسه خواستار مذاکرات جدید با ایران جهت گسترش مفاد برجام شد

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه امروز پنجشنبه (۱۶ خرداد/۶ ژوئن) در کنفرانس خبری مشترک با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در پاریس بر همسو بودن اهداف دو کشور در قبال ایران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور فرانسه که کشورش در کنار سایر کشورهای اروپایی هنوز نتوانسته‌اند به تعهداتشان در قبال ایران در توافق هسته‌ای برجام عمل کنند پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور آمریکا در پاریس تأکید کرد دو کشور اهداف یکسانی در قبال ایران دارند و لازم است مذاکرات جدیدی با ایران آغاز شود.

 

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه امروز پنجشنبه (۱۶ خرداد/۶ ژوئن) در کنفرانس خبری مشترک با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در پاریس بر همسو بودن اهداف دو کشور در قبال ایران تأکید کرد.

 

ماکرون که کشورش در کنار سایر کشورهای اروپایی هنوز نتوانسته‌اند به تعهداتشان در قبال ایران در توافق هسته‌ای برجام عمل کنند همچنین تأکید کرد که لازم است مذاکرات جدیدی با ایران انجام شود.

 

وی گفت: «فکر می‌کنم ما قطعاً اهداف یکسانی در قبال ایران داریم. چه کارهایی مدنظرمان است که انجام دهیم؟ اول، می‌خواهیم مطمئن شویم آنها به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کنند، منظورم این است تا سال ۲۰۲۵ ابزاری در اختیار داریم، می‌خواهیم از آن فراتر برویم و به اطمینان کامل در درازمدت دست پیدا کنیم.»

 

ماکرون اضافه کرد: «دوم، ما می‌خواهیم فعالیت آنها در زمینه موشک‌های بالیستیک را کاهش دهیم. سوم، می‌خواهیم فعالیت منطقه‌ای آنها را مهار کنیم.»

 

رئیس‌جمهور فرانسه برقراری صلح در منطقه را چهارمین هدف مشترک واشنگتن و پاریس خواند و گفت: «بنابراین، ما باید با یکدیگر این چهار هدف را محقق کنیم.»

 

ماکرون در ادامه اذعان کرد اختلافات میان آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال ایران به مسائل راهبردی مربوط نمی‌شود و دو طرف از لحاظ روش‌های محقق کردن اهداف خود در قبال ایران اختلاف دارند.

 

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «مسئله کلیدی این است و همه مباحثات دیگر، مسائل تکنیکی هستند. برای رسیدن به این هدف لازم است مذاکراتی آغاز شود و فکر می‌کنم این همان چیزی است که رئیس‌جمهور ترامپ آن را مطرح کرده است. لازم است مذاکرات جدیدی را آغاز کنیم تا به این اهداف دست پیدا کنیم.»

 

فرانسه در ماه‌های بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» و قبل از خروج او از برجام رهبری فشارهای اروپا علیه برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را به عهده داشت.

 

«امانوئل ماکرون» اولین رئیس یک کشور اروپایی بود که بعد از تهدیدهای ترامپ به خروج از توافق هسته‌ای، بحث «توافق مکمل برجام» با ایران برای دائمی کردن محدودیت‌های ایران در برجام را به میان آورد.

 

این کشور، در کنار انگلیس و آلمان سه کشور اروپایی طرف برجام هستند که بعد از خروج آمریکا از برجام نتوانسته‌اند به وعده‌هایشان برای تضمین عواید اقتصادی ایران از این توافق هسته‌ای عمل کنند. سه کشور اروپایی با ادعاهای آمریکا علیه ایران در زمینه‌های موشکی و منطقه‌ای همسو شده‌اند.

 

در واکنش به اهمال کشورهای اروپایی در عمل به تعهداتشان، شورای عالی امنیت ملی ایران روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال جاری در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد «در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام» برخی اقدامات خود ذیل برجام را متوقف کند.

 

جمهوری اسلامی در این بیانیه که در اولین سالگرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای صادر شده به کشورهای باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داده برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی اقدام کنند.

 

این بیانیه همچنین هشدار می‌دهد در صورتی که کشورهای گروه ۱+۴ در ضرب‌الاجل یاد شده به تعهداتشان عمل نکنند، ایران به صورت مرحله به مرحله تعهدات دیگری را متوقف خواهد کرد.

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز ۳۰ اردیبهشت اعلام کرد، در راستای اجرای ابلاغیه شورای عالی امنیت ملی، ظرفیت تولید غنی‌سازی اورانیوم ۳.۶۷ کشور با طراحی جدید به حدود چهار برابر افزایش می‌یابد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۷
0
0
دولت روحانی در حالی که به علت تحریم های امریکا عملا ورشکسته شده است، به دلیل انکه توافق برجام برای ایران یک توافق باخت باخت بوده است کاری بجز صبوری استراتژیک نمی تواند انجام دهد. باید صبوری استراتژیک کنه تا دوران ریاست جمهوریش تموم بشه فرار کنه بره اسکاتلند.
توافق ظریف برای امریکا و اسرائیل و اعراب یک توافق برد برد بوده است.
آخرین اخبار