مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

واکنش عضو شورای شهر به تخریب دیوار یک حسینه در کرج

شورای اسلامی شهر کرج گفت: تخریب دیوار آشپزخانه حسینیه موجب فضاسازی علیه مدیریت شهری کرج شده که این امر قابل قبول نیست؛ فعالیت این حسینیه عام‌المنفعه است که می‌توانیم آن را توسعه بدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام «علیرضا سعیدی» در کمیسیون فرهنگی، هنری، ورزشی که با حضور اعضا کمیسیون برگزار شد، ضمن انتقاد از نحوه تخریب دیوار آشپزخانه یک حسینیه در کرج، اظهارکرد: دخیل بودن مدیریت شهری در تخریب و یا ساخت این دیوار هر دو اشتباه است؛ چه فرد متولی بدون ضابطه و قانون به ساخت اقدام کرده باشد و چه کسی که پس از ساخت و ایجاد حساسیت، بدون تدبیر اقدام به تخریب دیوار کرده، هردو اشتباه است ما نباید درگیر اشتباهاتی بشویم که تبعات آن متوجه جریان انقلابی شورای شهر باشد.

وی با بیان اینکه آنچه امروز در بین رسانه‌ها دست به دست می‌شود، تخریب حسینیه ذکر شده است؛ نه دیوار آشپزخانه، تصریح کرد: چه ضرورتی دارد که در روز تعطیل، بدون مکاتبه قبلی و بدون در نظر گرفتن جوانب مختلف، به تخریب دیوار آشپزخانه حسینیه اقدام و برای شورا هزینه درست شود؟ اقدامات این چنینی باید با یک ظرافتی انجام شود که موجب سوء استفاده دیگران نشود.

وی افزود: بی تدبیری در تخریب دیوار آشپزخانه حسینیه موجب شده موضوع اینگونه مطرح شود که افرادی که خودشان بانی ساخت و ساز این دیوار بودند و از امکانات این حسینیه و آشپزخانه برای جمع آوری رأی استفاده کرده‌اند، حالا با یک نمایش پوپولیستی رای تخریب صادر کرده‌اند، این رفتار عاقلانه نیست.

سعیدی تاکید کرد: طبق بررسی‌های انجام شده، کسانی که در این حسینیه زحمت می‌کشند از فرزندان شاهد هستند و بدن هیچ نفعی به صورت عام المنفعه به جامعه ارائه خدمت می‌کنند. در این حسینیه بسته معیشتی توزیع و برای افراد مستمند غذا تهیه می‌شود. ما می‌توانیم چنین مجموعه‌های فرهنگی را توسعه بدهیم و منتشان را بکشیم که حضورشان در این پارک موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی و ناامنی شده است. شورا می‌تواند پیش دستی کند که فعالیت مجاز در آن حسینیه اتفاق بیفتد.

وی یادآور شد: در شورای ششم بار‌ها بحث کردیم که مراکز رها شده در پارک‌ها، برای انجام اقدامات فرهنگی به دست بچه‌های انقلابی، فرهنگی و مذهبی داده شود. اتفاقی که افتاده را باید درست کنیم./خبرآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار