کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران/ممنوعیت فعالیت ورزشی دانش‌آموزان در فضای باز

بر اساس مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران فعالیت ورزشی دانش‌آموزان در فضای باز ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر سومین جلسه کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوا امروز(سه‌شنبه، ۲۳ فروردین) برگزار و ممنوعیت فعالیت ورزشی دانش‌آموزان در فضای باز و آماده‌باش کامل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مصوب شد.

 سومین جلسه کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوا با حضور عابد ملکی - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، سعید محمودی - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران - و نمایندگان سایر دستگاه‌ها امروز (۲۳ فروردین) در استانداری تهران برگزار شد. از مصوبات این جلسه به اصلاح دستورالعمل اعمال ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های موقت زمانی، مکانی و نوعی در شرایط اضطرار آلودگی هوا می‌توان اشاره کرد و مقرر شد این موضوع در دستور کار مراجع مربوطه قرار گیرد.

همچنین مصوب شد، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای ارائه خدمات به مردم در حال آماده‌باش کامل باشند، حضور و فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان و مهدکودک‌ها در محیط‌های باز نیز ممنوع است.

بر اساس مصوبات کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا، مقرر شد سازمان صدا و سیما، رسانه‌ها و روابط عمومی کلیه دستگاه‌های اجرایی نسبت به اطلاع‌رسانی لازم، ارایه توصیه‌ها و جلب همکاری و مشارکت عمومی در خصوص رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و نظایر آن اقدام کنند.

علاوه‌بر آن، استفاده از ماسک‌های مورد تأیید وزارت بهداشت توسط آحاد مردم و به‌ویژه شاغلان، پلیس راهور و شهرداری‌ها و ... که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز را دارند، ضرورت دارد.

در پایان توصیه شد که با توجه به گزارش اداره کل هواشناسی مبنی‌بر وزش باد شدید، از کوهنوردی، کار روی سازه‌های مرتفع و عدم تردد در کنار سازه‌های نیمه‌تمام، خودداری و نسبت به محکم کردن سازه‌های موقت و پوشش گلخانه‌ها اقدام شود.

همچنین عابد ملکی به پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران گفت: توصیه می‌شود بیماران قلبی، ریوی، سالخوردگان و کودکان تا حد امکان از قرارگیری در فضای باز و مواجهه با هوای ناسالم پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به وزش باد شدید از شهروندان تقاضا دارم که حداکثر مراقبت لازم را انجام دهند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار