انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

گزارش کمیسیون بودجه مجلس درباره اختصاص ارز کالا‌های اساسی نهایی شد

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: گزارش نهایی کمیسیون برنامه بودجه درباره تخصیص ۱۴ میلیارد دلار به کالا‌های اساسی این هفته به هیئت رئیسه ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 08
کد خبر: ۱۲۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله عباسی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی  در تشریح آخرین وضعیت اجرای مصوبه مجلس درباره تخصیص 14 میلیارد دلار به کالا‌های اساسی، گفت: قرار بود تا کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات این موضوع را بررسی کند که این گزارش نهایی شده و جمعبندی آن طی هفته جاری در اختیار هیئت رئیسه پارلمان قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: کمیسیون بودجه در گزارش خود جامعه هدف این 14 میلیارد و چگونگی هزینه کرد این پول و اینکه کالا‌های اساسی به چه کالاهایی گفته می‌شود پرداخته است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه گزارش کمیسیون برنامه وبودجه درباره کالا‌های اساسی در جلسه علنی پارلمان بررسی می‌شود، اظهار داشت: نیاز به مصوبه جدیدی در این باره وجود ندارد چرا که اختیارات در این باره به دولت داده شده است؛ اما باید مجلس درباره نحوه توزیع این اعتبارات نظر دهد و دولت نباید خودسرانه عمل کند.

 

عباسی با بیان اینکه با گذشت چند ماه از سال 98 موضوع اختصاص ارز دولتی به کالا‌های اساسی بلاتکلیف است، اظهار داشت:امیدوارم که مجلس و دولت در این باره به یک جمعبندی مشترک برسند تا مثمر ثمر باشد و اشتباهی در تخصیص این 14 میلیارد دلار به کالا‌های اساسی ایجاد نشود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار