کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

هشدار سطح نارنجی برای استان تهران / وزش باد خیلی شدید و احتمال بارش تگرگ

هشدار سطح نارنجی برای استان تهران / وزش باد خیلی شدید و احتمال بارش تگرگ بنا بر اعلام سازمان هواشناسی کشور وزش بادشدید و خیلی شدید رگبار باران رعد برق و احتمال بارش تگرگ در تهران پیش بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: هشدار در سطح نارنجی برای استان تهران والبرز صادر شده که بر اثر آن شاهد وزش بادشدید و خیلی شدید رگبار باران رعد برق و احتمال بارش تگرگ پیش بینی شده است.
خانم کبری رفیعی گفت: امروز هشدار در سطح نارنجی برای استان های گلستان، خراسان شمالی، مازندران، سمنان و ارتفاعات و دامنه در استانهای مرکزی، البرز و تهران در رابطه با رگبار باران، رعدوبرق، تگرگ، وزش باد بسیار شدید، خیزش گردوخاک تا روز سه شنبه صادر شده است.

به گفته این کارشناس هواشناسی روز سه شنبه خراسان رضوی و خراسان جنوبی در گیر مخاطراتی از جمله آب‌گرفتگی محلی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، برخورد صاعقه، اختلال در ترددهای برون شهری، خیزش گردوخاک و کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آسیب به سازه‌های موقت، شکستن درختان فرسوده و آسیب به صنعت کشاورزی خواهند شد.

توصیه می شود از سفرهای غیر ضروری، عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، پاکسازی دهانه پلها و آبروها، استحکام سازه‌های موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی و غیره، عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمانهای نیمه کاره پرهیز کنید.

روز گذشته استان تهران و نواحی غربی کشور شاهد وزش باد شدید و بسیار شدید بودند که در شهر پردیس بر اثر وزش باد شدید یک نفر فوت شد و در استان تبریز به علت وزش باد شدید امکان فرود هواپیما استانبول و تبریز نبود بنابراین این هواپیما در فرودگاه آذربایجان فرود آمد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار