اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

آزادی یکطرفه جاسوس/ نزار زکا که بود؟

محمد ایمانی نوشت: چرا وزارت خارجه به جای اهتمام به آزادی اسدالله اسدی که قریب 12 ماه است از سوی اروپایی ها به گروگان گرفته شده، مشکلات جاسوسان آمریکایی نظیر جیسون رضائیان و نزار زکا و .... را پیگیری می کند؟!
محمد ایمانی، سرمقاله نویس کیهان
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 08
کد خبر: ۱۳۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند هفته قبل آقای ظریف، سفری غیر ضروری به نیویورک داشت. بهانه سفر، شرکت در یک نشست حاشیه‌ای بود اما عمده موجی که درست کرد، ابراز تمایل به مبادله زندانیان بود. ا

 

امروز روزنامه «دیلی استار» ادعا کرده «نزار زکا» تبعه لبنانی- آمریکایی که در ایران به جرم جاسوسی به ۱۰ سال زندان محکوم شده، تا دو روز دیگر آزاد و وارد بیروت می‌شود.

 

نزار زکا ۲۴ شهریور ۹۴ به خاطرجاسوسی برای آمریکا بازداشت و به 10 سال زندان محکوم شد. او از گردانندگان «انجمن بین‌المللی مدیران ایرانی» و از دست اندرکاران پروژه ضد امنیتی «پل» بوده است. پروژه «پل» برنامه‌ای پوششی برای نفوذ به ساختارهای سیاسی و اجرایی ایران است. زکا همچنین پیگیر نفوذ سایبری از طریق برخی مقامات وزارت ارتباطات بوده است.

 

آسوشیتدپرس چندی قبل در گزارشی نوشت: «نزار زکا» که به اتهام جاسوسی بازداشت شده، با تایید وزارت خارجه ایالات متحده به ایران سفر کرده بود. سازمان غیرانتفاعی تحت ریاست او  730 هزار دلار از دولت آمریکا برای پیش بردن پروژه‌هایش در خاورمیانه پول گرفته است.

 

آقای ظریف پیش از این در دیدار با مقامات لبنانی به درستی گفته بود "نزار زکا دارای گرین کارت آمریکا است. آنچه اتفاق افتاده، مشکلی بین ایران و لبنان نیست؛ اقدامات خلاف قانونی زکا از دید قوه قضاییه و مشکلی بین آمریکا و ایران است".

 

با این اوصاف، چرا جاسوس بزرگ آمریکا -که صرفا تابعیت لبنانی دارد اما مهره سازمان سیا می باشد- باید به شکل یکطرفه آزاد شود؟ چرا وزارت خارجه به جای اهتمام به آزادی اسدالله اسدی (دبیر سوم سفارت ایران در اتریش) که قریب 12 ماه است از سوی اروپایی ها به گروگان گرفته شده، مشکلات جاسوسان آمریکایی نظیر جیسون رضائیان و نزار زکا و .... را پیگیری می کند؟! جیسون رضائیان در دولت اوباما و با پیگیری دولت، به شکل یکطرفه آزاد شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار