پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

تلاش نماینده بروجرد برای فراری دادن مجرم

برادر فاطمه مقصودی نماینده بروجرد پس‌از ۲ سال تعقیب‌وگریز در یکی از پمپ‌بنزین های شهرستان بروجرد دستگیر شد که جنجال‌سازی این نماینده واکنش‌های بسیاری را در فضای مجازی به‌همراه داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر،  برادر فاطمه مقصودی نماینده اصلاح‌طلب بروجرد یکشنبه شب مورخه 28 فرودین ماه در یکی از پمپ‌بنزین‌های این شهرستان در حین خروج از شهر دستگیر می‌شود.

 

وقتی مأموران نیروی انتظامی این مجرم را هنگام خروج از شهر، داخل ماشین فاطمه مقصودی خواهرش شناسایی می‌کنند قصد دستگیری وی را دارند که با ممانعت و جنجال‌سازی این نماینده اصلاح‌طلب مجلس مواجه می‌شوند.

 

حمیدرضا مقصودی برادر خانم مقصودی بنا بر آنچه که سرپرست دادستانی بروجرد اعلام کرده به جرم کلاهبرداری به 5 سال حبس محکوم شده است و مأموران برای جلب و اجرای حکم در تعقیب وی بوده‌اند که ظاهراً این متهم پس از مدت‌ها متواری بودن، چند شب پیش شناسایی شده‌است.

 

فاطمه مقصودی نماینده بروجرد در فیلم‌هایی که از لحظه دستگیری این متهم در فضای مجازی پخش شده است تلاش می‌کند مانع اجرای قانون و دستگیری برادر مجرمش توسط ضابطین قضایی شود.

 

همین امر خبرگزاری تسنیم را بر آن داشت تا در گفت‌وگویی ویژه با سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجرد پیگیر حقیقت امر شود.

 

سجاد بیرانوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد، اظهار داشت: برادر خانم مقصودی نماینده بروجرد از طریق واحد جلب دادسرا توسط سه مأمور انتظامی کلانتری 15 دستگیر شده است.

 

وی افزود: خانم نماینده خودش از اجرای حکم دستور قضایی استنکاف کرده و قصد داشته است که برادرش را فراری بدهد که علیه او نیز اعلام جرم خواهیم کرد.

 

بیرانوند عنوان کرد: برادر خانم مقصودی به جرم کلاهبرداری به 5 سال حبس محکوم شده که مدت چهار ماه است در حال تعقیب وی هستیم که مأموران شب گذشته در پمپ بنزین جوجو مامورین وی را دستگیر کردند.

 

وی با اشاره به شلوغ‌کاری‌های خانم نماینده، بیان کرد: حکم برادر خانم مقصودی 2 سال پیش صادر شده و اکنون نیز توسط مأموران دستگیر شده است و بنده کاملاً در جریان مراحل دستگیری وی بوده‌ام.

 

سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجرد تصریح کرد: صراحتاً اعلام می‌نمایم که فاطمه مقصودی نماینده این شهرستان قصد سیاه‌نمایی و کارش جرم بوده که در فیلم‌های پخش‌شده نیز کاملاً مشخص است که وی برادر خود را فراری دهد که علیه این نماینده نیز اعلام جرم خواهیم کرد./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار