اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

سقوط آزاد دلار در برابر افزایش قیمت یورو

به دنبال انتشار آمار ضعیف از اشتغالزایی ماه می، دلار بار دیگر کاهشی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 08
کد خبر: ۱۳۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، دلار در آخرین روز از معاملات هفتگی به مانند دو روز قبل آن نیز کاهشی بود و شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، با عقب‌نشینی ۰.۴۷ درصدی و رسیدن به ۹۶.۵۹ واحد کاملاً به نیمه کانال ۹۶ واحدی عقب نشست.

 

ریزش جدید دلار پس از آن رخ داد که وزارت کار آمریکا در گزارشی اعلام کرد که اقتصاد این کشور در ماه می فقط ۷۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است که بسیار کمتر از ۱۸۵ هزار اشتغالزایی پیش‌بینی شده قبلی بود. این اتفاق باعث شد دلار بدترین عملکرد هفتگی خود از ماه دسامبر را تجربه کند و برای نخستین بار در دو هفته اخیر یورو مجدداً به کانال ۱.۱۳ دلاری باز گردد.

 

یورو توانست با رسیدن به ۱.۳۳۷ دلار، بازدهی خود در برابر دلار را به ۰.۵۵ درصد برساند و بهترین عملکرد هفتگی خود از سپتامبر سال گذشته تاکنون را به ثبت رساند. تصمیم بانک مرکزی اروپا در به اخیر انداختن افزایش نرخ بهره تا سال آینده، یکی از دلایل اصلی تقویت یورو در مبادلات برابر دلار عنوان می‌شود.

 

به نظر می‌رسد با توجه به افزایش انتظارات برای افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو و مساله برگزیت، یورو روزهای سختی در برابر دلار طی ماه‌های آینده خواهد داشت. دیگر ارز اروپایی یعنی پوند در پایان معاملات هفتگی به ۱.۲۷۳۹ دلار رسید.

 

از سوی دیگر پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که از تصمیم قبلی خود برای اعمال تعرفه بر محصولات مکزیکی منصرف شده است، پزو ۰.۴۶ درصد تقویت شد و هر دلار به ۱۹.۶ پزو رسید.

 

پیش‌تر آمریکا تهدید کرده بود در صورتی که مکزیک با موج ورود پناهجویان از طریق خاک این کشور به آمریکا مقابله نکند، تعرفه پنج درصدی بر واردات کالاهای این کشور وضع خواهد شد.

 

در برابر سایر ارزها، هر دلار به ازای ۰.۹۸۷۵ فرانک سوئیس، ۱۰۸.۱۸۲۶ ین ژاپن و ۶.۹۰۹۱ یوان چین مبادله شد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار