نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

آمریکا چین را به حملات سایبری بی سابقه متهم کرد

رئیس «اف بی آی» در مصاحبه‌ای که از یک شبکه تلویزیونی در آمریکا پخش شد، دولت پکن را متهم به جاسوسی و سازماندهی حملات سایبری بی سابقه به تمامی بخش‌های ایالات متحده نمود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کریستوفر رأی» رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا «اف بی آی» (FBI) مدعی شد که مقامات اطلاعاتی این کشور با چنان تهدیدات امنیت سایبری و جاسوسی از جانب چین مواجه هستند که در تاریخ بی سابقه است.

وی با متهم کردن چین به هدف قرار دادن نوآوری، اسرار تجاری، و مالکیت معنوی آمریکا در مقیاسی بی سابقه در تاریخ، گفت: بزرگترین تهدیدی که ما به عنوان یک کشور از منظر ضد جاسوسی با آن روبرو هستیم، از جانب جمهوری خلق چین و به ویژه حزب کمونیست چین است.

رئیس اف بی آی در ادامه ادعای خویش افزود: آن‌ها بیش از هر کشور دیگری داده‌های شخصی و شرکتی آمریکایی‌ها را دزدیده اند.

رأی همچنین مدعی شد که دامنه برنامه هک مرتبط با چین هر کدام از بخش‌های اقتصاد ایالات متحده از جمله کشاورزی، فناوری، مراقبت‌های بهداشتی و هوانوردی را هدف قرار می‌دهد.

اظهارات رئیس اف بی آی در بخشی از برنامه «۶۰ دقیقه» در روز یکشنبه ۲۴ آوریل پخش شد. این مصاحبه در دفتر مرکزی اف بی آی در واشنگتن دی سی در ۲۱ آوریل انجام شده بود.

وی افزود که بیش از ۲ هزار کاوشگر ضد جاسوسی چین در میان ۵۶ دفتر میدانی FBI فعال هستند.

رأی با کنایه گفت: مطمئناً دلیلش این نیست که عوامل ما کار دیگری برای انجام دادن ندارند. این معیاری است برای اینکه بفهمید چقدر تهدید مهم است.

این اولین بار نیست که واشنگتن اتهاماتی از این دست را متوجه پکن می‌نماید. چین همواره این ادعا‌ها و اتهامات را رد کرده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار