رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا چین را به حملات سایبری بی سابقه متهم کرد

آمریکا چین را به حملات سایبری بی سابقه متهم کرد رئیس «اف بی آی» در مصاحبه‌ای که از یک شبکه تلویزیونی در آمریکا پخش شد، دولت پکن را متهم به جاسوسی و سازماندهی حملات سایبری بی سابقه به تمامی بخش‌های ایالات متحده نمود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کریستوفر رأی» رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا «اف بی آی» (FBI) مدعی شد که مقامات اطلاعاتی این کشور با چنان تهدیدات امنیت سایبری و جاسوسی از جانب چین مواجه هستند که در تاریخ بی سابقه است.

وی با متهم کردن چین به هدف قرار دادن نوآوری، اسرار تجاری، و مالکیت معنوی آمریکا در مقیاسی بی سابقه در تاریخ، گفت: بزرگترین تهدیدی که ما به عنوان یک کشور از منظر ضد جاسوسی با آن روبرو هستیم، از جانب جمهوری خلق چین و به ویژه حزب کمونیست چین است.

رئیس اف بی آی در ادامه ادعای خویش افزود: آن‌ها بیش از هر کشور دیگری داده‌های شخصی و شرکتی آمریکایی‌ها را دزدیده اند.

رأی همچنین مدعی شد که دامنه برنامه هک مرتبط با چین هر کدام از بخش‌های اقتصاد ایالات متحده از جمله کشاورزی، فناوری، مراقبت‌های بهداشتی و هوانوردی را هدف قرار می‌دهد.

اظهارات رئیس اف بی آی در بخشی از برنامه «۶۰ دقیقه» در روز یکشنبه ۲۴ آوریل پخش شد. این مصاحبه در دفتر مرکزی اف بی آی در واشنگتن دی سی در ۲۱ آوریل انجام شده بود.

وی افزود که بیش از ۲ هزار کاوشگر ضد جاسوسی چین در میان ۵۶ دفتر میدانی FBI فعال هستند.

رأی با کنایه گفت: مطمئناً دلیلش این نیست که عوامل ما کار دیگری برای انجام دادن ندارند. این معیاری است برای اینکه بفهمید چقدر تهدید مهم است.

این اولین بار نیست که واشنگتن اتهاماتی از این دست را متوجه پکن می‌نماید. چین همواره این ادعا‌ها و اتهامات را رد کرده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار