جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

بانک‌ها، سهام را به‌عنوان وثیقه قبول می‌کنند؟

قرار بود از ابتدای سال جاری بانک‌ها، سهام و اوراق قرضه را به عنوان وثیقه قبول کنند و به متقاضیان تسهیلات پرداخت کنند. شش هفته از شروع سال ۱۴۰۱ می‌گذرد اما این وعده اجرا شده است؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر سال گذشته بود که مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از امکان وثیقه گذاری سهام الکترونیکی برای دریافت تسهیلات خبر داد.

قرار بود این اتفاق از ابتدای سال ۱۴۰۱ اجرایی شود اما گویا با گذشت ۶ هفته از آغاز سال هنوز هیچ خبری نیست. رئیس سازمان بورس گفته به دنبال موافقت سازمان ثبت اسناد، سهام بانکی قابلیت توثیق شدن را دارد.

این نقل قول به نیمه اسفند ماه سال گذشته مربوط می شود. عشقی گفته بود قرار بر این است که از فروردین ۱۴۰۱ با همکاری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، این امکان فراهم شود تا اوراق بهادار، سهام و تمام دارایی‌های مالی در بازار مالی بتوانند پشتوانه و توثیق وام‌های بانک به صورت الکترونیکی قرار گیرند.

وثیقه جدید شامل چه چیزهایی می‌شود؟

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در این صحبت‌ها از دارندگان سهام عدالت، صاحبان ETF و همچنین اوراق بدهی به‌عنوان اشخاصی یاد کرد. وی گفت: متقاضیان می‌توانند بدون ضامن از اولین ماه سال ١۴٠١ از شبکه بانکی وام بگیرند.

همان زمان در همین رابطه محسن خدابخش، نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار توضیحاتی داد و گفت: بانک‌ها منابعی در اختیار دارند. هر بانک می‌تواند از ابتدای سال ۱۴۰۱ به سهامداران وام دهد و سهام آن‌ها را به‌عنوان وثیقه بپذیرد.

با گذشت نزدیک به ۶ هفته از شروع سال ۱۴۰۱ هنوز خبری از پرداخت تسهیلات بانکی به پشتوانه سهام و اوراق بهادار منتشر نیست.

کلمات کلیدی: سهام
مطالب مرتبط
ارسال نظر