ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سردار قاآنی: نابودی رژیم صهیونیستی طولی نخواهد کشید/ فلسطین صاحب دارد

سردار قاآنی: نابودی رژیم صهیونیستی طولی نخواهد کشید/ فلسطین صاحب دارد فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: این رژیم جنایتکار در طول سال‌های حیات منحوس خود هرگز در هیج جنگی پیروز نشده و هرگز نتوانستند یک ملت واحد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهدمقدس در جمع راهپیمایان روز قدس و نمازگزاران حرم مطهر رضوی اظهار داشت: منطق ما برای اینکه رژیم غاصب باید محو شود این است که این سرزمین فلسطین صاحب دارد و این‌ها هزاران انسان را کشته و میلیون‌ها نفر را آواره کرده‌اند و اگر مقابله رهبران کشور‌های اسلامی نبود آن‌ها قصد داشتند ایده نیل تا فرات خود را عملی کنند و کشور‌های دیگر را هم تصاحب کنند.

وی افزود: امام بزرگ انقلاب در اولین سال پس انقلاب، ایده دفاع از ملت فلسطین را نهادینه کرد و همه ملت‌های اسلامی را دعوت کرد به اعلام همبستگی با ملت مظلوم فلسطین، اما بعد این ایده را تعمیم داد به کل جهان اسلام و فرمود: روز قدس یک روز جهانی و روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بیان کرد: در طول این چهل و سه سال هم، روز قدس هر سال باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شد. رهبر انقلاب آیت الله خامنه‌ای هم وعده دادند با بزرگداشت روز قدس، زمینه آزادی فلسطین فراهم شده و طولی نخواهد کشید که آزادی قطعی این ملت مظلوم محقق خواهد شد؛ این رژیم جنایتکار در طول سال‌های حیات منحوس خود هرگز در هیج جنگی پیروز نشده و هرگز نتوانستند یک ملت واحد باشند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار