بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

سردار قاآنی: نابودی رژیم صهیونیستی طولی نخواهد کشید/ فلسطین صاحب دارد

سردار قاآنی: نابودی رژیم صهیونیستی طولی نخواهد کشید/ فلسطین صاحب دارد فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: این رژیم جنایتکار در طول سال‌های حیات منحوس خود هرگز در هیج جنگی پیروز نشده و هرگز نتوانستند یک ملت واحد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهدمقدس در جمع راهپیمایان روز قدس و نمازگزاران حرم مطهر رضوی اظهار داشت: منطق ما برای اینکه رژیم غاصب باید محو شود این است که این سرزمین فلسطین صاحب دارد و این‌ها هزاران انسان را کشته و میلیون‌ها نفر را آواره کرده‌اند و اگر مقابله رهبران کشور‌های اسلامی نبود آن‌ها قصد داشتند ایده نیل تا فرات خود را عملی کنند و کشور‌های دیگر را هم تصاحب کنند.

وی افزود: امام بزرگ انقلاب در اولین سال پس انقلاب، ایده دفاع از ملت فلسطین را نهادینه کرد و همه ملت‌های اسلامی را دعوت کرد به اعلام همبستگی با ملت مظلوم فلسطین، اما بعد این ایده را تعمیم داد به کل جهان اسلام و فرمود: روز قدس یک روز جهانی و روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بیان کرد: در طول این چهل و سه سال هم، روز قدس هر سال باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شد. رهبر انقلاب آیت الله خامنه‌ای هم وعده دادند با بزرگداشت روز قدس، زمینه آزادی فلسطین فراهم شده و طولی نخواهد کشید که آزادی قطعی این ملت مظلوم محقق خواهد شد؛ این رژیم جنایتکار در طول سال‌های حیات منحوس خود هرگز در هیج جنگی پیروز نشده و هرگز نتوانستند یک ملت واحد باشند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار