قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

آغاز دوباره واریز پول به بورس

آغاز دوباره واریز پول به بورس صندوق توسعه ملی اعلام کرد که طی توافقی که با بورس داشته، موانع واریز پول به صندوق تثبیت بازار رفع و به تازگی دو قسط با مجموع ۱۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تازه‌ترین اعلامی که صندوق توسعه ملی داشته است بیانگر پایان مناقشه چندماه اخیر بین این صندوق و صندوق تثبیت بازار در رابطه با واریز حدود ۱۲ هزار میلیارد تومانی است که قرار بود در راستای حمایت از بازار سرمایه به صورت مرحله‌ای به بورس تزریق شود.


این در حالی است که در دی ماه سال گذشته با واریز قسط ۶۵۰ میلیارد تومانی، صندوق توسعه ملی اعلام کرد که تا آن زمان در مجموع ۲.۷ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار واریز شده و قرار است مابقی نیز در اقساط ۶۵۰ میلیارد تومانی و از محل ریال بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی در بانک‌ها، پرداخت شود.

 

مدتی بعد مسئولان بورس اعلام کردند که با وجود وعده داده شده برای پرداخت منابع صندوق توسعه ملی به صورت مرحله‌ای به صندوق تثبیت بازار، این اقدام هنوز اجرایی نشده است. صندوق توسعه ملی، اما دلیل این توقف را عدم ورود بورس به امضای قرارداد مربوطه اعلام و تاکید کرد که در این حالت از لحاظ حقوقی امکان ادامه پرداخت نیست.

 

اختلاف به اینجا ختم نشد و بورس اعلام کرد که قرارداد منصفانه و دو طرفه نیست. البته آن‌ها به اینکه بخشی از پرداخت پول از محل شخص ثالث تعیین شده نیز اعتراض داشتند؛ این در حالی است که قرار است ۵۰۰۰ میلیارد تومان از این پول از محل طلب صندوق توسعه ملی از وزارت اقتصاد تسویه شود. با این حال صندوق توسعه ملی تاکید داشت که هم بورس و هم وزارت اقتصاد در جریان جزئیات این قرارداد که در هیات امنای صندوق توسعه ملی نیز مصوب شده، بوده‌اند.

 

به هر صورت اعلام صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که روز شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری با حل اختلاف دو طرف، واریز اقساط ۶۵۰ میلیارد تومانی آغاز و دو قسط به صورت یکجا (۱۳۰۰ میلیارد تومان) پرداخت شده است که این روند تا تسویه مبلغ تعهد شده، ادامه خواهد داشت./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار