زمان پرداخت معوقات اساتید حق التدریسی +جزئیات-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

زمان پرداخت معوقات اساتید حق التدریسی +جزئیات

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باقی‌مانده معوقات استادان حق‌التدریسی دانشگاه‌ها در ۶ ماه نخست امسال و تا شهریورماه پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علی خطیبی به کاهش مشکلات مالی دانشگاه‌ها در پایان سال ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و اظهار داشت: با آغاز فعالیت مسوولان وزارت علوم در دولت سیزدهم متعهد بودیم که کسری بودجه دانشگاه‌ها را جبران کنیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته سابقه نداشت دانشگاه‌ها سال را بدون کسری بودجه پشت سر گذاشته باشند، اما وزارت علوم در پایان سال ۱۴۰۰ اعتبارات دانشگاه‌ها را براساس دستور رییس جمهوری صادر کرد به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص داد بنابراین همه اعتبارات دانشگاه‌ها در سال گذشته محقق شد چرا که با حجم قابل توجهی از بدهکاری‌های سر رسید شده و معوقه از جانب پیمانکاران، استادان و کارکنان رو به رو بودند.
افزایش ۳۵ درصدی بودجه دانشگاه‌ها

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم به افزایش اعتبارات دانشگاه‌ها در سال جاری اشاره و تاکید کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در مجلس شورای اسلامی و دولت برای دانشگاه‌ها رخ داد. رشدی که برای بودجه دانشگاه‌ها در قانون بودجه امسال اختصاص یافت متوسط بین ۳۰ تا ۳۵ درصد و بودجه پژوهشگاه‌ها تا ۱۵ درصد افزایش یافت.

خطیبی درباره پرداخت نشدن حقوق استادان حق التدریسی هم گفت: در طول پنج تا ۶ نیم سال، حق التدریس استادان پرداخت نشده بود و وزارت علوم هم با توجه به دستور رییس جمهوری، قول پرداخت این تعهدات را داد. در هفته پایانی سال گذشته، حدود ۲ هزار میلیارد تومان به دانشگاه‌ها پرداخت شد و تخصیص همه دانشگاه‌ها ۱۰۰ درصد کامل شد.
یک استثنا برای حقوق اعضای هیأت علمی

وی تاکید کرد: این تخصیص‌ها در سال‌های گذشته تا ۸۵ درصد بود، اما در سال گذشته تخصیص‌ها ۱۰۰ درصد اعمال شد البته تخصیص برخی دانشگاه‌ها که شرایط خاص و بدهی زیاد داشتند به بیش از ۱۰۰ درصد هم افزایش یافت که کمک کننده بود. علاوه بر این، قسمت بیشتر مطالبات اعضای هیأت علمی پرداخت شد. با این حال، هنوز برخی دانشگاه‌ها مشکل و مطالبات معوقه دارند که در تلاش برای تأمین اعتبارات هستیم.

به گفته این مسوول وزارت علوم، علاوه بر حق التدریسی ها، پرداخت حق التحقیق و پژوهانه (گرنت) استادان را هم به روز کردیم. مطالبات و معوقات در بسیاری از دانشگاه‌ها با مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان جبران شد، اما در تعدادی از دانشگاه‌ها باید مبالغی پرداخت شود.

خطیبی ابراز امیدواری کرد که بخش‌های اصلی مطالبات حق التدریس‌ها تا پایان ۶ ماه نخست امسال به طور کامل پرداخت می‌شود.

وی در ادامه این گفتگو به تسهیل برخی موانع پیش روی اعضای هیأت علمی برای دریافت حقوق خود اشاره کرد و افزود: قوانینی که سال گذشته در بودجه دانشگاه‌ها دست و پا گیر بود در سال جاری برطرف شد به عنوان مثال، سقف حقوق استادان از نظر پرداختی به طور کامل مشخص است، اما بیش از سقفی که قانون می‌گوید، اجازه پرداخت نداریم.

معاون وزیر علوم یادآور شد: در گذشته وقتی رتبه علمی یک عضو هیأت علمی ارتقا و پایه خدمتی وی افزایش می‌یافت یا به مرتبه استادی می‌رسد، حقوق روی سقف حقوقی می‌رسید و اگر وی مسوولیت اجرایی یا حق التدریسی هم داشت، مبالغ مربوط به این موارد به استاد پرداخت نمی‌شد.

خطیبی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ با تلاش‌های وزارت علوم، مجلس و سازمان برنامه و بودجه این مسایل را حل کردیم و حق التدریس، حق التحقیق، حق التألیف و مشاوره‌ها از شمول سقف حقوق مستثنی شد.

وی درباره هزینه‌های دانشگاه‌ها و وزارت علوم برای آموزش‌های الکترونیکی خاطرنشان کرد: عده‌ای بر این باور بودند آموزش الکترونیکی، هزینه دانشگاه‌ها را کاهش می‌دهد در حالی که بسیاری از دانشگاه‌ها زیرساخت فضای مجازی برای همه دانشجویان خود نداشتند که این امکانات خریداری شد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم افزود: برخی دانشگاه‌ها به امکانات سخت افزاری و سرور نیاز داشتند که خریداری شد. هر چند آموزش مجازی تجربه خوبی بود، اما از نظر اعتبارات، دانشگاه‌ها با مشکل مواجه بودند و با این ۲ هزار میلیارد تومانی که توزیع کردیم، همه دانشگاه‌ها تخصیصی که گرفتند ۱۰۰ درصد شد.

خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم پیش از این اعلام کرده بود ۴۰۰ میلیارد تومان از درآمد اختصاصی مازاد دانشگاه‌ها در سازمان برنامه و بودجه به صورت تخصیص نیافته مانده بود که با پیگیری‌های انجام شده، این مقدار نیز تخصیص یافت و به حساب دانشگاه‌ها واریز شد./ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
0
0
معلم نمونه کشوری چند سال بود جمع شده بود والان چطور انتخاب شدند چون باید برای معلمان نمونه استان فراخوان بدن آنها مدارک بیارن و از بین آنها معلم نمونه کشوری انتخاب میشود و امسال روال قانونی برای معلم کشوری انجام نشده به احتمال زیاد
توکل به خدا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
0
0
دانشگاه آزاد خوزستان واحدماهشهر ازسال۹۸ تا الان حقوق اساتید حق التدریس رو پرداخت نکرده... وطبق پیگیری های فراوان همکاران ، گویا هنوزهم قصدپرداخت حقوق اساتیدحق التدریس را ندارند....این درحالی است که خیلی از اساتیدحق التدریس تنها منبع درآمدشان از همین طریق است.....
آخرین اخبار