افزایش قیمت بلیت هواپیما سرگردان بین شایعه و خبر ۸ میلیون خودروی فرسوده تا پنج سال دیگر! پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ بیانیه ایران‌خودرو درباره اجرای برنامه داوطلبانه ارتقای سیستم گرمایشی در محصولات خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا ثبت نام پیش فروش سایپا آغار شد/ آشنایی با قیمت و موعد تحویل شرایط فروش سایپا آبان ۱۴۰۴ قیمت روز گوشت قرمز در ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قائم‌پناه: دولت برای هر لیتر بنزین ۳۶ هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند پیش بینی قیمت طلا و سکه چهار‌شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره اعتراضات به آزمون بانک مرکزی سایت ثبت‌نام حراج سکه/ راهنمای کامل شرکت در حراج سکه ۱۴ آبان آغاز فروش اقساطی کرمان موتور در آبان ۱۴۰۴/ شرایط ویژه برای خریداران KMC X5 و SR3 قیمت گوشت قرمز امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ + جدول نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

دیوان عدالت‌ مصوبه بانک مرکزی را تایید کرد

برخی سهامداران بانک آینده در اعتراض به مصوبه شورای پول و اعتبار و ابلاغیه بانک مرکزی بابت تفویض حق رای 60.3 درصد از سهام بانک به وزارت اقتصاد شکایتی طرح کردند که دیوان عدالت اداری در این‌باره رای صادر کرد و نتیجه آن رد اعتراض و شکایت سهامداران و تایید مصوبه شورای پول و اعتبار بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر برخی سهامداران بانک آینده در اعتراض به مصوبه شورای پول و اعتبار و ابلاغیه بانک مرکزی مبنی بر تفویض حق رای 60.3 درصد از سهام بانک آینده به وزارت اقتصاد شکایتی طرح کردند.

دیوان عدالت اداری در اوایل دی ماه 1400 با صدور رایی موقت، این مصوبه را ابطال و رای به نفع سهامداران بانک آینده صادر کرد.

اما به تازگی دیوان عدالت اداری رای قطعی خود را صادر کرد که نتیجه آن رد اعتراض و شکایت سهامداران بانک آینده و تایید مصوبه شورای پول و اعتبار بوده است.

رای دیوان عدالت اداری با استناد به قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی و دستورالعمل بانک مرکزی و همچنین با استناد با اسناد به دست آمده از اخذ وکالت سهامدار پشت پرده بانک آینده از سهامداران این بانک و اقرار برخی سهامداران، مصوبه شورای پول و اعتبار مبنی بر انتقال حق رای 60.3 درصد از سهام بانک آینده به وزارت اقتصاد را تایید کرده است.

به گزارش فارس، این مصوبه دیوان عدالت اداری گام بسیار مهم در جهت اصلاح نظام بانکی و حل زیانده‌‌ترین و مشکل‌دار‌ترین بانک کشور خواهد بود زیرا ازین پس وزارت اقتصاد حق رای و تصمیم گیری در هیات مدیره و مجامع عمومی بانک خواهد داشت و می تواند هر اقدام قانونی و ضروری را در جهت رفع مشکلات این بانک انجام دهد.

امید است با ادامه اینگونه اقدامات زمینه اصلاح سایر بانک های بد برای دولت و بانک مرکزی فراهم شود.

کلمات کلیدی: بانک مرکزی
ارسال نظر