رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

واکنش به محاکمه حمید نوری در سوئد

واکنش به محاکمه حمید نوری در سوئد یک کارشناس مسائل بین المللی محاکمه حمید نوری را در سوئد غیرقانونی و خلاف معاهدات بین المللی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 05
کد خبر: ۱۳۲۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدرضا صدرالحسینی»، کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به روند برگزاری طولانی محاکمه ناعادلانه «حمید نوری» در دادگاه تصنعی «استکهلم» سوئد، اصل محاکمه وی را غیرقانونی خواند.

 

«صدرالحسینی» با بیان اینکه اصل محاکمه حمید نوری غیرقانونی است؛ در ادامه گفت «در واقع محاکمه حمید نوری را دولت سوئد از جانب نظام سلطه با هدایت رژیم صهیونیستی و نقش آفرینی مستقیم انگلیس انجام داده است.»

 

این کارشناس مسائل بین الملل، یادآوری کرد «در تمام مراحل محاکمه طولانی حمید نوری اجازه حضور گروه های مردم نهاد و کسانی را که از سازمان منافقین به دلیل جنایات این سازمان بریده بودند و آماده شهادت به نفع وی بودند، ندادند.»

 

«صدرالحسینی»، افزود «وکیل حمید نوری هم وکیل معاضدتی بوده است و دولت سوئد اجازه نداده توسط مشاورانی که از جانب وزارت امور خارجه ایران برای مشاوره به آنجا رفته بوده است، اقدامات لازم خود را در قالب یک وکیل انجام دهد.»

 

وی اظهار کرد «متاسفانه با وجود شعارهای آزادی و حقوق بشری که در سوئد داده می‎شود، نزدیک به دو سال است که حمید نوری در زندان انفرادی بوده و از کمترین امکانات بهداشتی و درمانی برخوردار نبوده است؛ تاجایی که متاسفانه مدتی هم از دادن عینک شخصی او خودداری کرده بودند.»

 

این کارشناس مسائل بین المللی، تاکید کرد «دادگاه حمید نوری با فضاسازی سازمان منافقین، همان کسانی که ۱۷ هزار نفر از ملت ایران را به شهادت رساندند، انجام شده است؛ حکمی که برای وی بریده شده نشان دهنده سیاسی بودن این دادگاه و حکم آن است.»

 

«صدرالحسینی»، در پایان گفت «دادگاه حمید نوری در سوئد تحت تاثیر آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی انجام شده و خلاف همه معاهدات حقوق بشری و حقوقی است.»/ میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار