آقای مهاجری؛ شجاعانه کنار بکشید!-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

آقای مهاجری؛ شجاعانه کنار بکشید!

مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله‌اش به بهانه افزایش قیمت نان، از رئیس‌جمهور درخواست کرد که از سمت خود کنار برود! پیشنهادی که بهتر است خود او درباره مدیریت روزنامه اش عملی کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر,  مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی روز گذشته در یادداشتی خواستار کناره‌گیری آیت‌الله رئیسی از ریاست‌جمهوری شده و نوشته است: حالا که روشن شده شما نمی‌توانید از عهده حل مشکلات برآئید، شجاعانه کنار بروید و کار را به افراد کاردان بسپارید.

 

بهانه مهاجری برای این یادداشت ادعای افزایش قیمت نان است؛ مطلبی که از اساس درست نیست و تغییری در قیمت نان ایجاد نشده و ساز و کار دریافت یارانه آن توسط مردم در حال تعریف شدن است؛ اما مهاجری به این بهانه و با این ادعا که حتی در دوران جنگ تحمیلی هم قیمت نان انقدر گران نشده بود، به دولت حمله می کند!

 

فارغ از اینکه نان در دهه شصت رشد مستمر و البته کندی داشت و از ابتدای دهه 60 تا پایان آن، رشد 5 برابری را تجربه کرده بود که البته طبیعی هم هست، اما صحبت‌های آقای مهاجری وجه دیگری دارد که باید به آن توجه کرد.

 

مهاجری درحالی صحبت از کنار رفتن آیت‌الله رئیسی از ریاست جمهوری می‌کند که تنها 8 ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می‌گذرد و با توجه به شرایط چند روز گذشته که هنوز سیاست اصلاح ارز ترجیحی بطور کامل اجرا نشده و اقتصاددان‌های بسیاری نیز موافق این جراحی اقتصادی هستند و همه چیز در مرحله ابتدایی اجرا قرار دارد! اما در 8 سال گذشته و با تمام شرایط ناگوار اقتصادی و معیشتی همواره حامی دولت وقت بشمار می‌رفت و این روزنامه که باید مشی انصاف داشته باشد را در انتخابات 96 به ستاد انتخاباتی ضعیف‌ترین دولت بعد از انقلاب تبدیل کرد.

 

مهاجری در روزهای آخر دولت روحانی و در شرایطی که بسیاری از حامیان وی دست از حمایت برداشته بودند، در سرمقاله‌اش نوشت "انتقاد از دولت‌های یازدهم و دوازدهم لازم است اما آنچه صورت گرفته و می‌گیرد انتقاد نیست، انتقام است" و دولتی که نرخ ارز را 686 درصد، نرخ بیکاری جوانان 26 درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه 47 درصد و قیمت مسکن را با رشد بیش از 600 درصد روبه‌رو کرد، دولت موفقی می‌دانست!

 

از استاندارد دوگانه روزنامه جمهوری اسلامی در قبال دولت‌ها که بگذریم، پرسش ما از آقای مهاجری این است که آیا زمان آن نرسیده که خود ایشان کنار برود! روزنامه‌ای که یادآور حزب جمهوری اسلامی و همنام نظام است، در دوران مدیریت وی کاملاً در حاشیه‌ی دکه قرار گرفت و از تیراژ بسیار پایینی برخوردار شد و نتوانست با توجه به پیشرفت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، در این فضا هم جای پایی باز کند و با رنگ و لعاب سی سال قبل و رویکردی به کهنگی سی سال پیش منتشر می‌شود.

 

چندباری هم که این روزنامه در فضای خبری مطرح شد، جز حاشیه‌سازی و دروغ عائدی دیگری برای کشور نداشت. برای مثال در ماجرای تسلط طالبان بر افغانستان، با تیتر «حشد الشیعی در افغانستان بپا خاست»، مدعی شد که گروهی با این نام متشکل از شیعیان افغانستان علیه طالبان قیام کرده است! تیتری که از سوی فعالان لشکر فاطمیون مورد انتقاد قرار گرفت و تکذیب شد و برخی در داخل افغانستان این تیتر را توطئه برای جنگ مذهبی عنوان کردند.

 

18 مهرماه سال گذشته نیز این روزنامه با انتشار عکس دختربچه‌ای افغانستانی در میان مردم، مدعی شد این عکس متعلق به فروش دختران شیعه در بازار برده‌فروشی است! تصویری که با یک جستجوی ساده کذب بودن آن مشخص شد اما جوی روانی علیه ایران در میان مردم افغانستان راه انداخت.

 

با توجه به اینکه آقای مهاجری تسلط کافی بر مطالب روزنامه ندارند و فاقد تحلیل سیاسی درست است و توانایی زنده نگه داشتن برند این روزنامه را ندارد، توصیه می‌شود مدیریت روزنامه را به جوانترها واگذار و خود را بازنشسته کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار