ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

سفر جیل بایدن به اوکراین

سفر جیل بایدن به اوکراین جیل بایدن امروز در سفر اعلان نشده خود نخست از آوارگان اوکراینی در مرز با اسلواکی دیدار کرد و سپس وارد اوکراین شد. جیل بایدن قرار است چهار روز را در کشورهای شرق اروپا سپری کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر کاخ سفید روز یکشنبه خبر داد که «جیل بایدن» همسر رئیس جمهور آمریکا در سفری از پیش اعلام نشده، به اوکراین سفر کرد.

بایدن در اوکراین با «اولنا زلنسکا» همسر رئیس جمهور اوکراین دیدار و گفت‌وگو کرد.

جیل بایدن امروز در سفر اعلان نشده خود نخست از آوارگان اوکراینی در مرز با اسلواکی دیدار کرد و سپس وارد اوکراین شد. جیل بایدن قرار است چهار روز را در کشورهای شرق اروپا سپری کند.

از سوی دیگر، در ادامه دید و بازدیدهای مقام‌های کشورهای غربی از کی‌یف، این بار «بربل باس» رئیس پارلمان آلمان برای حمایت‌ این کشور از اوکراین به کی‌یف رفت.

منابع رسانه‌ای غربی از قبیل رویترز گزارش دادند، خانم «بربل باس» سیاستمدار ۵۴ ساله آلمانی و رئیس پارلمان این کشور (بوندستاگ) با قطار وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شد و با مقام‌های ارشد این کشور دیدار کرد.

بنا بر این گزارش‌ها، رئیس پارلمان آلمان بعد از حضور در کی‌یف ابتدا با «دنس شمیال» نخست‌وزیر اوکراین دیدار دوجانبه ترتیب داد و همچنین از بنای یادبود قربانیان جنگ جهانی دوم در این شهر دیدن کرد.

اولین سفر مقام ارشد کشورهای غربی به پایتخت اوکراین را بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس انجام داد و بعد از او مقام‌های ارشد اتحادیه اروپا، وزرای خارجه و دفاع آمریکا و برخی دیگر از مسئولان ارشد غربی از کی‌یف دیدن کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار