ورود وزارت صمت برای موبایل‌های بلاتکلیف + جزئیات فرمول متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ نهایی شد + جزئیات پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ / سیگنال دوحه ترمز دلار را کشید وضعیت فعالیت بانک‌ها در روز‌های شنبه و یکشنبه و دوشنبه اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ / سراشیبی قیمت‌ها در بازار طلا با افت دلار قیمت جدید مرغ اعلام شد/ مرغ کیلویی ۸۰ هزار تومان ارزان‌تر فروش می‌رود بورس در انتظار تصمیم مهم دولت / سرنوشت نرخ سود بانکی چه می‌شود؟ مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد/ بازار کار در ۱۴۰۴ مردانه‌تر شد جزئیات آغاز مرحله سوم ثبت نام مسکن استیجاری پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا تا دی‌ماه/ سطح تغییر قیمت طلا چقدر خواهد بود؟ این خانه‌ها در تهران قرار است ۳۰ درصد ارزان‌تر به فروش رود/ چرا مشکل مسکن خانوار باز هم حل نمی‌شود؟ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۸ تیرماه ۱۴۰۵ / طلا به مرز حساس قیمتی رسید + جدول وضعیت تعطیلی بانک‌ها در روزهای ۱۳ تا ۱۵ تیر اعلام شد/ کدام دستگاه‌ها فعال هستند؟ زمان تحویل خودروهای ایران خودرو در فروش فوری اعلام شد + آخرین قیمت محصولات ایران خودرو فروش فوری سایپا ۱۵۱؛ قیمت + شرایط ثبت‌نام خبر خوش برای متقاضیان مسکن مهر

اوپک حتی باوجود طرح تحریم روسیه با غربی‌ها کنار نیامد

اوپک حتی باوجود طرح تحریم روسیه با غربی‌ها کنار نیامد آسوشیتدپرس نوشت، با اینکه اتحادیه اروپا طرح تحریم نفتی روسیه را مطرح کرده است، اما اوپک پلاسی‌ها همچنان راه خود را می‌روند و به درخواست غرب برای افزایش تولید پاسخ مثبت ندادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس روز پنج شنبه حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا در مورد تحریم نفتی روسیه، تصمیم گرفتند تا میزان تولید خود را باز هم به تدریج افزایش دهند.

این گزارش مدعی است، این رویکرد محتاطانه اوپک پلاس بحران جهانی انرژی را تشدید خواهد کرد و قیمت نفت و بنزین و گازوئیل و سوخت صنعت هوانوردی بیش از این افزایش خواهد یافت. این افزایش قیمت‌ها، وضعیت تورم بالا در جهان را بدتر خواهد کرد و توانایی مردم برای پول خرج کردن را کاهش خواهد داد.

اوپک پلاس در یک نشست آنلاین تصمیم گرفت، همچنان به نقشه راه خود پایبند بماند و با افزایش روزانه 432 هزار بشکه نفت در ماه ژوئن موافقت کرد.

قیمت نفت امسال بیش از 40 درصد افزایش یافت.

با این حال، تحلیلگران «ریستاد انرژی» پیش‌ بینی می‌کنند، اگر 27 کشور عضو اتحادیه اروپا پیشنهاد تحریم نفت روسیه را تصویب کنند، بازارهای جهانی، طی شش ماه، 2 میلیون بشکه نفت از دست خواهند داد. انتظار می‌ رود، مسکو نیز با دست دادن بزرگ ترین مشتری خود یعنی اروپا، کاهش تولید داشته باشد.

اوپک برای مقامات اروپایی روشن کرده است که این کارتل برای جبران نفت از دست رفته روسیه، افزایش تولید نخواهد داشت. برخی از اعضای اوپک درحال حاضر نمی‌توانند سهمیه خود را تولید کنند.

روسیه، بزرگ ترین صادرکننده نفت خام جهان است که 12 درصد نفت جهان را تامین می کند و نگرانی از متوقف شدن صادرات نفت و گاز طبیعی این کشور، قیمت انرژی را بالا نگه داشته است.

اگر اتحادیه اروپا به برنامه های خود برای حذف تدریجی واردات نفت خام طی 6 ماه عمل کند، روسیه می‌تواند تلاش کند تا این بشکه‌ها را به کشورهای آسیایی که در این تحریم مشارکت نمی‌کنند، بفروشد، اما احتمالا نتواند برای تمام نفتی که به اروپا می‌فروخت، حتی با قیمت‌های پایین تر و وسوسه انگیزتر مشتری پیدا کند.

یک دلیل اینکه، ظرفیت خط لوله و راه آهن محدودی به آسیا وجود دارد. درحالی که برخی محموله ها می‌تواند از طریق دریا ارسال شود، اما با توجه به خطر تحریم‌‌ها، این موضوع به در دسترس بودن نفتکش‌ها بستگی دارد.

کلمات کلیدی: اوپک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار