مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وضعیت مصرف آرد صنف و صنعت با حذف ارز ترجیحی

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود با حذف ارز ترجیحی از یارانه آرد صنف و صنعت، شاهد کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در این بخش باشیم، گفت: این صرفه‌جویی، از مصادیق اصلاح الگوی مصرف است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید سعید راد در کنفرانس بین‌المللی ایران گرین که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اعلام اینکه این شرکت 98 درصد گندم کشور را تأمین می‌کند، افزود: در سال 1400، بیش از 11 و نیم میلیون تن گندم برای تولید انواع نان و سایر محصولات این صنعت، تأمین و در سراسر کشور توزیع شده است.

 

وی با اشاره به اینکه از زمان آغاز بحران اوکراین به دلیل عدم صادرات و افزایش قیمت‌های جهانی محصولات اساسی، مسئولیت شرکت بازرگانی دولتی ایران نسبت به گذشته مضاعف شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال 1401 تاکنون یک میلیون و 870 هزار تن کالا در کشور جابه‌جا شده است که نسبت به سال گذشته 47 درصد رشد داشته است.

 

راد با بیان اینکه برای اینکه کارخانجات آرد دچار مشکل نشوند، فرصت 89 روزه‌ای برای خرید اعتباری گندم‌‌ در قبال ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برای این کارخانجات در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این فرجه در قالب سرمایه در گردش به کارخانجات آرد کمک می‌کند تا بلافاصله بعد از خرید گندم، مجبور به پرداخت هزینه آن نباشند.

 

وی با تأکید بر اینکه کشورمان از نظر کالاهای اساسی و محصولات استراتژیک از وضعیت مطلوبی برخوردار است، گفت: با این وجود، اصلاح الگوی مصرف برای واقعی کردن میزان مصرف در کشور از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه خواستار کمک همه‌جانبه دست‌اندرکاران اصناف و صنایع آرد و نان از تصمیم دولت برای اصلاح الگوی مصرف در این بخش شد و خاطرنشان کرد: با اصلاح قیمت آرد و گندم بخش صنف و صنعت، انتظار می‌رود شاهد رقابت تولیدکنندگان برای تولید محصولات باکیفیت‌تر باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار