حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام

وضعیت مصرف آرد صنف و صنعت با حذف ارز ترجیحی

وضعیت مصرف آرد صنف و صنعت با حذف ارز ترجیحی مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود با حذف ارز ترجیحی از یارانه آرد صنف و صنعت، شاهد کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در این بخش باشیم، گفت: این صرفه‌جویی، از مصادیق اصلاح الگوی مصرف است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید سعید راد در کنفرانس بین‌المللی ایران گرین که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اعلام اینکه این شرکت 98 درصد گندم کشور را تأمین می‌کند، افزود: در سال 1400، بیش از 11 و نیم میلیون تن گندم برای تولید انواع نان و سایر محصولات این صنعت، تأمین و در سراسر کشور توزیع شده است.

 

وی با اشاره به اینکه از زمان آغاز بحران اوکراین به دلیل عدم صادرات و افزایش قیمت‌های جهانی محصولات اساسی، مسئولیت شرکت بازرگانی دولتی ایران نسبت به گذشته مضاعف شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال 1401 تاکنون یک میلیون و 870 هزار تن کالا در کشور جابه‌جا شده است که نسبت به سال گذشته 47 درصد رشد داشته است.

 

راد با بیان اینکه برای اینکه کارخانجات آرد دچار مشکل نشوند، فرصت 89 روزه‌ای برای خرید اعتباری گندم‌‌ در قبال ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برای این کارخانجات در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این فرجه در قالب سرمایه در گردش به کارخانجات آرد کمک می‌کند تا بلافاصله بعد از خرید گندم، مجبور به پرداخت هزینه آن نباشند.

 

وی با تأکید بر اینکه کشورمان از نظر کالاهای اساسی و محصولات استراتژیک از وضعیت مطلوبی برخوردار است، گفت: با این وجود، اصلاح الگوی مصرف برای واقعی کردن میزان مصرف در کشور از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه خواستار کمک همه‌جانبه دست‌اندرکاران اصناف و صنایع آرد و نان از تصمیم دولت برای اصلاح الگوی مصرف در این بخش شد و خاطرنشان کرد: با اصلاح قیمت آرد و گندم بخش صنف و صنعت، انتظار می‌رود شاهد رقابت تولیدکنندگان برای تولید محصولات باکیفیت‌تر باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار