المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تغییر توصیه‌نامه سفر اتباع انگلیس به ایران

تغییر توصیه‌نامه سفر اتباع انگلیس به ایران وزارت خارجه انگلیس در توصیه‌نامه سفر خارجی برای اتباع بریتانیا ادعا کرد: این خطر بسیار زیاد است که اتباع بریتانیایی ممکن است خودسرانه در ایران دستگیر، بازجویی یا بازداشت شوند، خواه تابعیت دوگانه بریتانیایی-ایرانی داشته باشید یا خیر. تعدادی از ایرانیان-بریتانیایی دوتابعیتی در ایران بازداشت شده‌اند که در حال گذراندن دوره‌های حبس طولانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 13
کد خبر: ۱۳۳۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر انگلیس توصیه سفر شهروندان خود را به ایران تغییر داده و به همه اتباع این کشور توصیه کرده از هرگونه سفر به ایران خودداری کنند. پیش از این فقط به اتباع دوتابعیتی این توصیه شده بود. 

وزارت خارجه انگلیس در توصیه‌نامه سفر خارجی برای اتباع بریتانیا ادعا کرد: این خطر بسیار زیاد است که اتباع بریتانیایی ممکن است خودسرانه در ایران دستگیر، بازجویی یا بازداشت شوند، خواه تابعیت دوگانه بریتانیایی-ایرانی داشته باشید یا خیر. تعدادی از ایرانیان-بریتانیایی دوتابعیتی در ایران بازداشت شده‌اند که در حال گذراندن دوره‌های حبس طولانی هستند.

لندن در ادامه این ادعاهای خود، افزود: ایران اخیراً اتباع اروپایی غیرایرانی را نیز که با روادید گردشگری سفر می‌کردند، بازداشت کرده است و در چنین مواردی توانایی وزارت خارجه انگلیس برای ارائه پشتیبانی کنسولی بسیار محدود است. داشتن ارتباطات انگلیسی می‌تواند دلیل کافی برای مشکوک شدن به فعالیت‌های شما باشد.

در ادامه این توصیه‌نامه آمده است: مقامات (ایرانی) دوتابعیتی بودن را به رسمیت نمی‌شناسند، بنابراین اگر دارای تابعیت دوگانه بریتانیایی-ایرانی هستید و بازداشت شوید، وزرات خارجه از بازداشت شما از سوی مقامات (ایرانی) مطلع نخواهد شد، اجازه دسترسی به شما و توانایی ما برای ارائه کمک کنسولی بسیار محدود خواهد بود. برای اتباع بریتانیایی که دارای تابعیت دوگانه ایرانی نیستند هم مقامات ایرانی می‌توانند اجازه بازدید کنسولی را کند کنند. 

وزارت خارجه انگلیس همچنین با اشاره به این ادعا که احتمال بازداشت و دستگیری در جزیره کیش همچون سایر نقاط ایران برای اتباع انگلیسی وجود دارد، توصیه کرده از سفر به این جزیره هم خودداری شود.

پیش‌تر و به دنبال بازداشت دو فرد اروپایی سازمان دهنده آشوب و بی‌نظمی در ایران، وزارت خارجه فرانسه سرپرست سفارت تهران در پاریس را احضار کرد. وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از بازداشت دو فرد اروپایی سازمان‌دهنده آشوب و بی‌نظمی خبر داد.

منابع خبری غربی روز پنجشنبه گزارش دادند، وزارت خارجه فرانسه «بازداشت دو تبعه فرانسوی در ایران» را محکوم و سرپرست سفارت ایران را احضار کرد. در بیانیه این وزارتخانه ادعا شده است: دولت فرانسه خواستار آزادی فوری این دو شهروند فرانسوی است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار