انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه

بایدن باز هم هریس را رئیس جمهور آمریکا خواند+ فیلم

رئیس‌جمهور ایالات متحده در جدیدترین گاف خود در جریان سخنرانی در نشست «آسه‌آن»، معاون خود را رئیس‌جمهور خطاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در جدیدترین گاف خود بار دیگر، «کامالا هریس» معاون خود را رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا خطاب کرد.

وی که میزبانی سران کشور‌های «آسه‌آن» را برعهده داشت، در جریان سخنرانی در این نشست گفت: «و به این دلیل بود که من به رئیس‌جمهور کامالا هریس آگوست سال گذشته دستور دادم که به منطقه سفر کند».


این اولین بار نیست که بایدن در سخنرانی‌های خود، معاونش را رئیس‌جمهور آمریکا خطاب می‌کند و پیش از این در دی ماه گذشته، در جمع دانشجویان «مرکز کنسرسیون دانشگاه آتلانتا» به حمله مرگبار حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا اشاره کرد و بر لزوم حفاظت از دموکراسی و حق رای در آمریکا تاکید کرد.

وی سپس به کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و به اشتباه گفت: «هفته گذشته رئیس‌جمهور هریس و من در ساختمان کنگره ایالات متحده ایستادیم».

جو بایدن از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا کنون به کرات کامالا هریس را رئیس‌جمهور منتخب و رئیس‌جمهور آمریکا خوانده است.

پیش از رسیدن بایدن به ریاست‌جمهوری گمانه‌زنی‌ها درباره زوال عقل او مکرراً از زبان جمهوری‌خواهان مطرح می‌شد. گاف‌های متعدد او پس از رسیدن به ریاست‌جمهوری نگرانی مقامات و مردم آمریکا از توانایی اداره امور توسط رئیس‌جمهور کشورشان را دوچندان کرده است.

گاف‌های بایدن به یکی از موضوعاتی تبدیل شده است که ترامپ از آن به نفع خود برای سرکوب رئیس‌جمهور آمریکا استفاده می‌کند و اخیراً در مصاحبه‌ای گفت که من تست روان‌شناختی دادم تا دیگر مرا احمق خطاب نکنند و بایدن نیز باید چنین تستی را بدهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار