مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

نگرانی کمیسیون کشاورزی مجلس درباره تامین سموم زراعی به علت تعارض منافع‌ها

سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: طی سال‌های گذشته در زمینه تامین سموم به دلیل وجود تعارض منافع، عقب ماندگی‌ها و نگرانی‌هایی داریم که مجلس شدیدا به دنبال رفع آن است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی  در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 25 اردیبهشت‌) این کمیسیون اظهار داشت: دستور کار ابتدایی نشست امروز تحقیق و تفحص از صندوق محیط زیست بود که آقای ابوترابی به همراه 35 نفر از نمایندگان آن را امضاء کرده بودند که با توضیحات ارائه شده توسط معاون سازمان حفاظت از محیط زیست و مدیرعامل سابق صندوق محیط زیست مقرر گردید مهلت 10 روزه برای جمع بندی نهایی و اقناع نمایندگان درخواست کننده مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه دستورکار دوم امروز کمیسیون کشاورزی گزارش کمیته دامپروری بود که بر اساس آن برابر اعلام سامانه دامپروری 75 میلیون راس دام ثبت شده در کشور داریم، افزود: عمدتا دامداران از پلاک کوبی‌ها استقبال کرده اند اما با توجه به حذف ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت نهاده‌های دامی باید برای تداوم پلاک کوبی‌ها باید سازوکار جدیدی اتخاذ شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی از طریق سازمان دامپزشکی نصب میکروچیپ‌ها را در دستور کار خود قرار داده است، عنوان کرد: برخی از میکروچیپ‌ها با استفاده از سنسورهای خود حیات دام را کنترل و گزارش آن را ارئه می‌کند اما با توجه به هزینه بالایی این میکروچیپ‌ها شروع نصب آنها در حال بررسی می‌باشد.

آزادی خواه با بیان اینکه مقرر شده است در صورت نیاز طرح اصلاح قانون جامع دامپروری در کمیسیون کشاورزی بررسی شود،  تصریح کرد: علی‌رغم اینکه از ابتدای سال منتظر اصلاح شیوه ارائه ارز بوده‌ایم متاسفانه از فروردین ماه و اواخر اسفندماه وضعیت تخصیص نهاده با مشکل مواجه شده و تخصیص‌ها در سامانه بازارگاه با نوسان همراه بود به نحوی که بسیاری از مرغداران نتوانسته سهمیه خود را تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه تداوم شرایط فعلی در زمینه تامین نهاده‌ها بسیار نگران کننده است، ادامه داد: یکی از مشکلات حمل نهاده‌های دامی موضوع کرایه رانندگان است که با تاخیر یک ماهه پرداخت می‌شود، برابر با اعلام سازمان راهداری تاخیرها باعث ایجاد بی‌انگیزگی در میان کامیون‌داران برای حمل نهاده‌ها شده است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی باید با شرکت‌های حمل و نقل وارد مذاکره شوند و حمل کالاهای وارداتی را به آنها بسپارند، گفت: مقرر شده است به منظور نظارت میدانی از بندر ماهشهر، پایان هفته جاری با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرایی ذی ربط در این بندر حاضر و نشست جمع‌بندی را برگزار کنیم.

وی با اشاره به اینکه دستور کار نهایی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس سازمان حفظ نباتات ارائه گزارشی از آفات مهاجم خصوصا ملخ بود، ادامه داد: بر اساس گزارش‌های اعلام شده در 17 استان با استفاده از سموم موجود با آفات مبارزه شده است اما نوع سموم جای بحث دارد و باید در ماده موثره آنها بازنگری شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: طی سال‌های گذشته در زمینه تامین سموم به دلیل وجود تعارض منافع عقب ماندگی‌ها و نگرانی‌هایی داریم که شدیدا به دنبال رفع آن هستیم. 

کلمات کلیدی: احد آزادی‌خواه
ارسال نظر