روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

واکنش عجیب ساکت به حضور در سپاهان با وجود بازنشستگی

مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به موضوع بازنشستگی‌اش واکنش عجیبی نشان داد و حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا ساکت در خصوص قهرمانی تیم سپاهان در لیگ برتر هندبال بانوان گفت: دهه 80 دهه افتخار و دهه طلایی هندبال سپاهان بود. در آن زمان سپاهان بیشترین قهرمانی، لژیونر و ملی پوش را داشت ولی از سال 90 تا 99 دچار نوساناتی شد. با حضور در باشگاه از سال قبل و با حمایت اعضای هیئت مدیره که برخی از بزرگان هندبال هستند، توجه ویژه‌ای به موضوع هندبال، مدارس و آکادمی هندبال و ارتقای دانش مربیان و اعزام آنها به کلاس های بین المللی و استفاده از مدرسان بین‌المللی در اصفهان انجام دادیم و نتایج خوبی کسب شد.

وی افزود: سخت‌ترین و طولانی‌ترین لیگ هندبال را دختران و پسران ما با افتخار پشت سر گذاشتند و امیدوارم شروع مجددی برای هندبال سپاهان باشد، چون که سپاهان سال‌ها پرورش دهنده بهترین بازیکنان هندبال بوده و ما هم در بخش خانم‌ها به رسالت خود آگاه هستیم.

مدیرعامل باشگاه سپاهان تاکید کرد: مجددا به هندبال ملی به هر دو بخش کمک‌ و هم‌دوش فدراسیون و هیئت اصفهان برای رشد این رشته تلاش می‌کنیم. هندبال به عنوان یک رشته ماندگار در فولاد سپاهان مطرح و ماندگار است.

وی درباره درباره تعطیلی رشته‌هایی مثل بسکتبال، والیبال و فوتسال در باشگاه سپاهان گفت: رشته‌های ما برای سال 1401 توسط هیئت مدیره و‌ کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت. در هندبال، فوتبال، تیروکمان، تیراندازی، شمشیربازی، دوچرخه‌سواری و والیبال در هر دو بخش زنان و مردان و ووشوی بانوان و رشته‌های متعدد در بخش استانی، کارگری و قهرمانی حضور فعال داریم و همه آنچه باید در ورزش انجام شود برای ما مشخص شد. همواره در سپاهان هندبال را داشتیم و خواهیم داشت.

مدیرعامل سپاهان افزود: در بسکتبال امسال حضور نداریم. هیئت مدیره به جهت اینکه ذوب آهن ساختار خوبی در بسکتبال دارد در نظر گرفت کار موازی نکنیم و دنبال تقویت رشته‌هایی باشیم که کمتر به آنها پرداخته شده است. نظر هیئت مدیره در رشته والیبال حضور تیم سپاهان در لیگ جوانان و لیگ یک است.

ساکت در پاسخ به این سؤال که نامه‌ای با عنوان ممنوعیت حضور بازنشستگان در فولاد مبارکه رسانه‌ای شده و این در حالی است که شما به دلیل بازنشستگی از فدراسیون فوتبال جدا شدید ولی در سپاهان کماکان مشغول هستید، گفت:  اینها سؤالات حاشیه‌ای است؛ در مورد ورزش از من بپرسید.

کلمات کلیدی: سپاهان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده