فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

عذرخواهی یحیی گل محمدی از هواداران پرسپولیس

یحیی گل محمدی: تمام مسئولیت فنی تیم را بر عهده می‌گیریم
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۹۰

بازیکنان پرسپولیس با وجود باخت مقابل سپاهان و از دست دادن عنوان قهرمانی پس از 5 فصل پیاپی کوچکترین واکنشی به این شکست نداشتند.

به گزارش طرفداری، در حالی که یک عذرخواهی ساده از سوی یحیی گل محمدی، دستیارانش و بازیکنان پرسپولیس می توانست برای هواداران ناراحت و خشمگین پرسپولیس کمی قابل توجه باشد، اما سرخ ها هیچ واکنشی نداشته و آن ها نه در فضای مجازی و نه در مصاحبه رسمی با رسانه ها بابت این نتایج عجیب و غریب هیچ گونه عذرخواهی نکردند.

سرخ پوشان بعد از سوت پایان داور بازی پرسپولیس - سپاهان بسیار راحت و عادی زمین بازی را ترک کرده و بدون این که حتی در ظاهر چهره ناراحتی داشته باشند یا حتی روی زمین دراز کشیده باشند، زمین بازی را ترک کردند.

آن هم در حالی که پس از 5 فصل آقایی در فوتبال ایران در پایان هفته 27 قافیه قهرمانی را به رقیب سنتی شان باختند، آن هم با اختلاف 9 امتیاز. در نشست خبری بعد از مسابقه هم خبری از عذرخواهی از سوی حمید مطهری نبود و او مثل همیشه سعی داشت در کنفرانس‌های مطبوعاتی حرف‌های «قشنگ قشنگ» بزند و صحبت از تدارک و کار مؤثر خود برای هر بازی بکند و درنهایت نیز مدعی شد حساب همه چیز را کرده‌ بودند جز اشتباهات فردی بازیکنان! صحبت های تکراری که هیچ گاه باعث کامیابی پرسپولیس در این فصل نشد و بیشتر نمکی بوده بر زخم هواداران متعصب این تیم. این گونه بود که مطهری از همه چیز گفت جز عذرخواهی و یحیی گل محمدی هم که سکوت کرد.

در نهایت نیز کاروان تیم پس از صرف شام راهی فرودگاه شدند و به تهران برگشتند و دیروز نیز در تمرین حضور پیدا کردند و هیچ کدام نه مصاحبه کردند و نه در فضای مجازی حتی کلمه ای بر زبان نیاوردند که نشان دهنده عذرخواهی آن ها بابت این نتایج باشد.

به راستی میلوینها هوادار پرسپولیس پس از 5 سال قهرمانی پیاپی و آقایی در فوتبال ایران با بدترین شرایط و رسیدن به فینال آسیا با 13 بازیکن، در این مقطع حتی شایسته یک عذرخواهی ساده از سوی کادرسرپرستی، سرمربی، مربیان و بازیکنان فعلی نبود؟

کلمات کلیدی: یحیی گل محمدی
ارسال نظر
آخرین اخبار