شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵

تعطیلی مدارس و ادارات ایلام امروز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

شدت گرد و غبار در استان ایلام تمامی مقاطع تحصیلی را تعطیل و فعالیت ادارات را با ۲ ساعت تاخیر مواجه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۰۳۴

به گزارش راهبردمعاصر، ناصر ملکی  با اشاره به وقوع گرد و غبار شدید در استان ایلام و استمرار این وضعیت گفت: این توده نسبتاً شدید از طرف بیابان‌های شرق سوریه و غرب عراق وارد ایلام شده و بر شهرستان‌های مهران و دهلران تاثیر بیشتری داشته و دارد.

مدیرکل هواشناسی استان ایلام برای توده وارده به ایلام سطح هشدار نارنجی را اعلام کرد و گفت: ستاد بحران استان متناسب با این سطح هشدار اتخاذ تصمیم خواهد کرد.

به گفته ملکی وزش باد نسبتا شدید تا شدید در امروز با سرعتی بین ۳۵ تا ۷۰ کیلومتر بر ساعت و کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا، احتمال خسارات به سازه‌های سبک و سر شاخه درختان از تبعات وضعیت نارنجی حاکم بر هوای امروز ایلام است.

احتمال خسارت گسترده و اقدام ضروری در وضعیت هوای امروز ایلام مورد تاکید مدیرکل هواشناسی ایلام بود که گفت: خودداری از فعالیت در هوای باز، استفاده از ماسک به ویژه در گرو‌های حساس و دارای بیماری تنفسی و آسم و قلبی توصیه می‌شود.

مجید بیگلریان نیز صبح امروز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ به خبرنگار تسنیم در ایلام گفت: امروز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ به علت شدت گرد و غبار با اعلام وضعیت اضطرار در استان تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل و فعالیت آموزشی آنان بر بستر شاد خواهد بود.

مدارس کل بحران استان ایلام در ادامه افزود: کلیه ادارات استان بجز دستگاه‌های خدمات رسان نیز با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار