اخذ ۵۰۰میلیارد تومان از «ایران مال»-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

اخذ ۵۰۰میلیارد تومان از «ایران مال»

علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ شهر تهران، در خصوص سرانجام اجرای حکم مجتمع تجاری ایران مال که از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ دارای تخلفاتی شناخته شده بود گفت: حکم در حال اجرا بوده و تنها اجرای یک بخش هایی از آن باقی مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهردار منطقه ۲۲ گفت: از مجتمع «ایران مال» در قالب جریمه و عوارض رقمی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اخذ شده و به حساب شهرداری تهران واریز شده است.

 

علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ شهر تهران، در خصوص سرانجام اجرای حکم مجتمع تجاری ایران مال که از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ دارای تخلفاتی شناخته شده بود گفت: حکم در حال اجرا بوده و تنها اجرای یک بخش هایی از آن باقی مانده است.

 

وی گفت: اولین بخش از اجرای حکم موضوع جریمه ای بود که این مجتمع باید می‌پرداخت و رقمی معادل ۳۰۰ میلیارد تومان بود که این عدد به صورت نقد از سوی ایران مال به حساب شهرداری تهران پرداخت شد.

 

نوذرپور خاطرنشان کرد: علاوه بر این جریمه خود شهرداری منطقه ۲۲ هم در بررسی‌هایش برای این مجتمع ۲۰۰ میلیارد تومان عوارض در نظر گرفته بود که این رقم هم از سوی مالک مجتمع پرداخت شده است.

 

شهردار منطقه ۲۲ گفت: یعنی تا این لحظه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب شهرداری مرکز از سوی ایران مال پول واریز شده است و موجب شد کل بودجه شهرداری منطقه ۲۲ تا پایان سال از محل این جریمه محقق شود.

 

نوذرپور گفت: در حکم صادر شده بخشی از این مجتمع در حدود ۲۰ هزار متر مربع هم که به صورت خلاف ساخته شده بود باید تخریب می‌شد که تخریب بخش عمده‌ای از آن انجام گرفته و بخش‌های کمی از آن باقی مانده است.

 

وی افزود: ایران مال موظف به تأمین پارکینگ هم شده بود که این اقدام هم آغاز شده و در دست انجام است.

 

شهردار منطقه ۲۲ گفت: یکی دیگر از وظایفی که ایران مال به عهده داشت و باید انجام می‌داد رفع تصرف از زمینی بود که به کارگاه ساختمانی تبدیل شده بود که اجرت المثل آن محاسبه شده و حدود سه میلیارد تومان دریافت شد.

 

نوذرپور گفت: فکر میکنم تا دو هفته آینده کل حکم به اجرا خواهد رسید.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده