سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

۸ کشته در پی عملیات ضد تروریستی در شرق تاجیکستان

۸ کشته در پی عملیات ضد تروریستی در شرق تاجیکستان وزارت کشور تاجیکستان از کشته و بازداشت تعداد زیادی از اعضا گروه های جنایتکار در منطقه «روشان» استان خودمختار«بدخشان» این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت کشور تاجیکستان در بیانیه ای از کشته شدن تعداد از اعضای گروههای جنایتکار در پی عملیات ضد تروریستی در منطقه روشان استان خودمختار کوهستان بدخشان خبر داد.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های جنایتکار سازمان یافته مسلح با انواع مختلف سلاح و «کوکتل مولوتف» امروز به کاروان موتورهای یک واحد ویژه ضد تروریستی کمیته دولتی امنیت ملی تاجیکستان در منطقه روشان حمله کردند که در نتیجه آن یک افسر نیروهای ویژه کشته و 13 سرباز دیگر زخمی شدند.

 

خاطرنشان شده که گروه جنایتکار سازمان یافته متشکل از 200 نفر با استفاده از تمام نوع سلاح‌ها در مرکز ناحیه روشان بزرگراه «دوشنبه – خاروغ» و جاده به سمت یک «پایگاه مرزی» را مسدود کردند.

 

وزارت کشور تاجیکستان مدعی شده که این گروه ها از قبل برای انجام این اقدامات آمادگی بوده و به این منظور از خارج سلاح وارد کرده بودند.

 

در نتیجه این عملیات ضد ترویستی 8 نفر از اعضا گروه جنایتکار سازمان یافته کشته، 11 نفر مجروح و بیش از 70 تن دیگر بازداشت شدند.

 

وزارت کشور تاجیکستان در ادامه با اشاره به کشف و ضبط تعداد زیادی سلاح و مهمات نظامی از گروه جنایتکار سازمان یافته در مورد افتتاح یک پرونده جنایی خبر داده است.

 

بر اساس این بیانیه، در حال حاضر، وضعیت در منطقه روشان تثبیت شده، زیرساخت‌های اجتماعی و حمل و نقل عمومی به حالت عادی برگشته است.

 

این وزارتخانه به اعضا باقیمانده گروه جنایتکار سازمان یافته هشدار داده است تا تسلیم شوند زیرا در غیر این صورت با آنها به شدت برخورد خواهد شد.

 

همچنین وزارت دفاع تاجیکستان به نوبه خود اطلاعات در مورد سقوط یک بالگرد مربوط به نظامیان تاجیک در منطقه روشان استان بدخشان هنگام انجام عملیات ضد تروریستی را تکذیب و بی پایه خواند.

 

بنابر گزارش مقامات رسمی تاجیکستان در هنگام عملیات ضد تروریستی هیچ غیر نظامی آسیب ندیده است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار