سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

سبد گردان صوری بورس بازداشت شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از بازداشت سبدگردان صوری بازار سرمایه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۲۵

به گزارش راهبردمعاصر، سرهنگ علی ولیپور گودرزی با اعلام خبر بازداشت سبدگردان صوری بورس، در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای رسیدگی به پرونده‌های اخلال در بازار سرمایه بورس و اوراق بهادار، پرونده‌ای با موضوع سبدگردانی و مشاوره سرمایه‌گذاری در معاملات در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ قرار گرفت که در این راستا فردی که ۱۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فاتب عنوان کرد: متهم از طریق فضای مجازی با جذب دنبال‌کننده با شگرد‌های مختلف، بدون اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار خود را به عنوان سبدگردان و مشاور سرمایه‌گذاری در بازار بورس و سرمایه معرفی می‌کرد.

این مقام انتظامی افزود: متهم با وعده پرداخت سود کلان در کمترین زمان به سرمایه‌گذاران بورس توانسته بود اعتماد اشخاص را به خود جلب کند تا جایی که کاربران حاضر به در اختیار گذاشتن نام کاربری و رمز عبور کارگزاری خود به وی می‌کردند و متهم با دسترسی به پرتفوی شخصی آن‌ها مبادرت به جذب سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریالی متواری شده بود که با اقدام فنی پلیس دستگیر و به دادسرا فرستاده شد.

وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال را ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، گفت: با توجه به فراگیر شدن سرمایه‌گذاری در بازار بورس و سرمایه همچنین کانال‌ها و محتوا‌های به ظاهر آموزشی در فضای مجازی که بعضاً برای کلاهبرداری و منافع شخصی ساخته می‌شوند، سرمایه‌گذاران باید با دید باز و آموزش‌های لازم وارد این بازار شوند و از افشای اطلاعات حساب‌های شخصی خودداری کنند.

گودرزی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ یا پلیس فتا تماس بگیرند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار